Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Igen, fent van.
Azonos verzión belül (azonos készítőtől) nem feltétlenül kell azonban itt és mostanában mindig csinálok. Pl most is csináltam és 0-ról állítottam be ugyanis pl. nincs téma választás, ami jó, a logó is Asus-ra cserélódött, stb. Ilyenkor én itt csinálok egy gyári visszaállítás, így a tiszta. Most tiszta lappal van fent és megbarátkozom a ledek kikapcsolásával, mert egyébként jónak tűnik és Asus-ra optimalizáltnak látom. Mehet egyből rá, menni fog minden ugyanúgy de ha nyomsz egy visszaállítást akkor sokminden megváltzoik, más a gyári alapja mint a lopertpeter verziójának, ez így normálisabb alapnak tűnik, az IP is 192.168.1.1 és nem 2.1, bár én az utóbbi használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Ipason M3 Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest