Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
eisento
addikt
Sziasztok. 1 hete adtam fel szolnokrol packeta z-boxbol egy kis dobozkat ( benne 2 dualsense kontrollerrel gondosan becsomagolva ragasztoszalaggal jol korberagasztva fel is lett adva gyorbe de az app szerint azota is a boxban van... Hivtam ufsz-t mire eljutottam egy elo emberhez aki azt mondta, hogy o ugy latja mar kivettek a boxbol, de azt nem tudta megmondani mikor vettek ki... es azert nem latom mert csak akkor fog megjelenni amikor beerkezik a kozpontba. ennek 2 napja de azota sincs valtozas, megint hivtam oket a ficko megkerdezte milyen doboz mekkora milyen szinu ragszalaggal korberagasztottam annak milyen a szine es hogy mi van a dobozban. Elmondtam neki azt mondta utananeznek es par nap mulva ertesitenek. Jol erzem, hogy a csomagnak annyi? Elmentem a szolnoki packeta depohoz full ures nincs senki ott... Ilyenkor mivan buktam a 2 joy-t? Ha nem talaljak karterites vagy ilyesmi? Biztositas nem volt ra ugy gondoltam nem bonyolult egy dobozt kivenni es elszallitani masik boxba de ugy tunik tevedtem...

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PS Portal , garanciás , üvegfólia + ajándék Venom tok
- GYÁRTÓI GARIS/ÚJ Ryzen 7 9700X/32 GB DDR5 6000 MHZ/ASUS B850 TUF/RX 9070 XT 16 GB/ 2 TB M.2 SSD
- iPhone 16 Pro 256GB Voda/One hibátlan 2026.05.04. Apple jótállás
- Bontás illetve lakás kiürítése !!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- iPhone X silver 64Gb akku:100%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest