Hirdetés
- Fujifilm X
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
eisento
addikt
Sziasztok. 1 hete adtam fel szolnokrol packeta z-boxbol egy kis dobozkat ( benne 2 dualsense kontrollerrel gondosan becsomagolva ragasztoszalaggal jol korberagasztva fel is lett adva gyorbe de az app szerint azota is a boxban van... Hivtam ufsz-t mire eljutottam egy elo emberhez aki azt mondta, hogy o ugy latja mar kivettek a boxbol, de azt nem tudta megmondani mikor vettek ki... es azert nem latom mert csak akkor fog megjelenni amikor beerkezik a kozpontba. ennek 2 napja de azota sincs valtozas, megint hivtam oket a ficko megkerdezte milyen doboz mekkora milyen szinu ragszalaggal korberagasztottam annak milyen a szine es hogy mi van a dobozban. Elmondtam neki azt mondta utananeznek es par nap mulva ertesitenek. Jol erzem, hogy a csomagnak annyi? Elmentem a szolnoki packeta depohoz full ures nincs senki ott... Ilyenkor mivan buktam a 2 joy-t? Ha nem talaljak karterites vagy ilyesmi? Biztositas nem volt ra ugy gondoltam nem bonyolult egy dobozt kivenni es elszallitani masik boxba de ugy tunik tevedtem...

Új hozzászólás Aktív témák
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Apple iPhone 16 Pro - White Titanium - 128GB - Akku: 98% - Megkímélt Újszerű állapot!
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Intel XMP és AMD Expo Compatible! Corsair Vengeance RGB DDR5 2x32GB (64GB) Kit!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest