- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
access_denied
senior tag
Köszönöm az észrevételeket. Sajnos pont ettől tartottam. :(
-
AngelH
aktív tag
válasz
access_denied #1 üzenetére
Ez egy eleg regi verzioja a susenek, es szerintem a benne levo kernel nem kezeli az alaplapod chipkeszletet. Szerezd be a legujabb 9.0-as verziot, vagy legalabb egy 8.2-est. Vagy tolts le egy masik konnyen hansznalhato diszribuciot, pl gentoo.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
access_denied #1 üzenetére
Attól tartok nem támogatja a chipsetedet. Vagy valami hasonló...
Vagy szerzel hozzá megfelelő kernel modulokat, vagy újítassz. -
access_denied
senior tag
Sajnos nem vagyok nagy linuxos. Pont ezért szerettem volna feltelepíteni a gépemre egy 7.3-as susét. Hogy miért éppen ezt? Azért, mert ezt vettem meg legálisan az elmúlt évben és jó érzés lett volna ezt a legális oprendszert látnom a gépemen. Sajnos a telepítési kísérletem kudarcba fulladt. A memóriákkal nincs gond. Valamilyen oknál fogva semilyen módon sem sikerül az installálás első lépéseihez se jutnom. Se safety, se szokásos móddal sem folytatódik a telepítés. Egy régebbi gépen (3-tual) az op rendszer telepíthető. Ez nem nagyon vígasztal, mert erre a gépre kellene a linux.
Szeretném megtudni a hiba okát (dual channel, 1 gb ram?).
Bármilyen építő jellegű hozzászólást megköszönök.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest