- Mini PC
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
access_denied
senior tag
Köszönöm az észrevételeket. Sajnos pont ettől tartottam. :(
-
AngelH
aktív tag
válasz
access_denied #1 üzenetére
Ez egy eleg regi verzioja a susenek, es szerintem a benne levo kernel nem kezeli az alaplapod chipkeszletet. Szerezd be a legujabb 9.0-as verziot, vagy legalabb egy 8.2-est. Vagy tolts le egy masik konnyen hansznalhato diszribuciot, pl gentoo.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
access_denied #1 üzenetére
Attól tartok nem támogatja a chipsetedet. Vagy valami hasonló...
Vagy szerzel hozzá megfelelő kernel modulokat, vagy újítassz. -
access_denied
senior tag
Sajnos nem vagyok nagy linuxos. Pont ezért szerettem volna feltelepíteni a gépemre egy 7.3-as susét. Hogy miért éppen ezt? Azért, mert ezt vettem meg legálisan az elmúlt évben és jó érzés lett volna ezt a legális oprendszert látnom a gépemen. Sajnos a telepítési kísérletem kudarcba fulladt. A memóriákkal nincs gond. Valamilyen oknál fogva semilyen módon sem sikerül az installálás első lépéseihez se jutnom. Se safety, se szokásos móddal sem folytatódik a telepítés. Egy régebbi gépen (3-tual) az op rendszer telepíthető. Ez nem nagyon vígasztal, mert erre a gépre kellene a linux.
Szeretném megtudni a hiba okát (dual channel, 1 gb ram?).
Bármilyen építő jellegű hozzászólást megköszönök.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 9300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest