Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Hali! annyi lenne a kérdés, hogy Intel P4 Extreme Edition Procikból (478-asokból) a 3,4 Ghz -es a legnagyobb 512 L2 és 2MB L3 cache-el, vagy van mgé 3,73 Ghz-es is
! természetesen nem arra gondoltam, hogy meddig lehet húzni őket, hanem hoyg alapjáraton gyárilag mekkora alegnagyobb! Van itt vki aki nagyon vágja a témát? Segítsetek lécci! Kösy! L.D. -
-
Kösz a választ! Amúgy nekem alapórajelen (3,4Ghz) SuperPI: 39,968 1M-en.
Picikét húzok feszemelés nélkül (3,8 Ghz-re attól mgé egy fokkal se melegszik jobban meg atomstabil de igazából nem látom értelmét hoyg húzzam csak próba szinten) úgy meg: 36.500 lett 1M-en. Na üdv mindenkinek.
Ui: (nekem nem küldöd el azt a privit amit chokeee-nak is
) -
Eheh .. van itt vki aki azt mondja, hogy a 3000+ os 754-es Sempron széné alázza a 3200+ os bartont meg a 3,4 -es P4-et is
Kinek mi a véleménye? [link]
(csak ne a videókarihoz írjátok a vélemélnyt az eladónak mrá így si elege van, köszi!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Spiegen Rugged Armor Pro tok PS Portal-hoz
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

! természetesen nem arra gondoltam, hogy meddig lehet húzni őket, hanem hoyg alapjáraton gyárilag mekkora alegnagyobb! Van itt vki aki nagyon vágja a témát? Segítsetek lécci! Kösy! L.D.
Csak poénnak szántam
)