Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLi
tag
huh nekem is pocak jöt le elöször
halihó ha valaki véletlenül tud szlovákul vagy megközelíti azt az kérem jelntkezzen nálma hatalmas köszönöm

[Szerkesztve] -
SLi
tag
valaki megcsinálta!!! cseh vagy szlovák vagy valaki
[link]http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=56448&highlight=&sid=fdb0d89e973e9f2a9c80bdc4fd4da940 de ebböl nem jöttem rá semmire
bocs szarul linkelek -
SLi
tag
de nincs ijen
semmi csak az a pci clk :enabled vagy disabled van és akármire állítom sosem jön elő semmi
még ujraindítás uitán sem -
SLi
tag
helló tudom huje kerdes de: van e olyan progi amivel xp alól tudnám állítganti a procim feszültségét és frekvenciáját. lapom: Msi 865gm3 a biosban van egy ijen rész Frequency and voltage control de itt csak egy dolgot tudok állítani: Pci clk enable vagy disable szval engedélyezni vagy nem de mit???
pedi az menü alá oda is van irva hogy you can change... de lehjetelen mert nincs hol
billenytű kombók is jo lenének ha van valakinek ötlete vagy progi vayg akármi segítségeteket megköszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mozilla Firefox
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OpenMediaVault
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Okos Otthon / Smart Home
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
halihó ha valaki véletlenül tud szlovákul vagy megközelíti azt az kérem jelntkezzen nálma hatalmas köszönöm
bocs szarul linkelek