Hirdetés
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tooolz
tag
válasz
joker1220
üzenetére
arra gondoltam amikor ____ teljesitmény menü pont alatt a CPU kihasználtság adott esetben 2-16 % közt volt ami picit nyugtató
ez 1 retro gép az elsö gépem és nem volt szivem kidobni 12 éves ink kicsit felturboztam 2gb ram hd3650 512ddr2 ...p4 3.06 ghz HT anno ezért öltek volna

átlagos felh ként nem tünik fel h ezt használom v i5 nyomkodom annyi h játékra nem jó de am mindent visz offic 2013 hd youtube stbköszönöm

viszont win 8.1 nem megy el az utasitás készlet szerint azza kezdtem

-
tooolz
tag
szép napot
Az lenne a kérdésem csak itt találtam p4 el kapcsolatos témát
adott 1 p4 478 3.06 512/533 HT ami cpuz szerint fojamatosan max terhelésen megy szüz win7 telepités alatt is fojamatosa semmi nem fut a háttérben ..
kérdésem lenne h a cpu z nem képes valós idejü ora jelet biztositani p4 en csak a tipus szerint adja meg
vagy nem ismeri a lap+proc energiagazdálkodás lehetöségét alap állapotban v csak beállitás kérdése lehet ?bios frissités meg volt..ez csak 1 retro elsö gépem eddig 1 cerka 2.0 volt benne nem volt dolgom e fajta konfiggal köszönöm....
teljesitmény menü pont alatt a CPU kihasználtság adott esetben 2-16 % közt volt ami picit nyugtató
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Gyúrósok ide!
- Ingatlanos topic!
- Domainekkel kapcsolatos kérdések
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Android játékok topikja
- S.T.A.L.K.E.R - Lost Alpha
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest