Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
tooolz
tag
válasz
joker1220
üzenetére
arra gondoltam amikor ____ teljesitmény menü pont alatt a CPU kihasználtság adott esetben 2-16 % közt volt ami picit nyugtató
ez 1 retro gép az elsö gépem és nem volt szivem kidobni 12 éves ink kicsit felturboztam 2gb ram hd3650 512ddr2 ...p4 3.06 ghz HT anno ezért öltek volna

átlagos felh ként nem tünik fel h ezt használom v i5 nyomkodom annyi h játékra nem jó de am mindent visz offic 2013 hd youtube stbköszönöm

viszont win 8.1 nem megy el az utasitás készlet szerint azza kezdtem

-
tooolz
tag
szép napot
Az lenne a kérdésem csak itt találtam p4 el kapcsolatos témát
adott 1 p4 478 3.06 512/533 HT ami cpuz szerint fojamatosan max terhelésen megy szüz win7 telepités alatt is fojamatosa semmi nem fut a háttérben ..
kérdésem lenne h a cpu z nem képes valós idejü ora jelet biztositani p4 en csak a tipus szerint adja meg
vagy nem ismeri a lap+proc energiagazdálkodás lehetöségét alap állapotban v csak beállitás kérdése lehet ?bios frissités meg volt..ez csak 1 retro elsö gépem eddig 1 cerka 2.0 volt benne nem volt dolgom e fajta konfiggal köszönöm....
teljesitmény menü pont alatt a CPU kihasználtság adott esetben 2-16 % közt volt ami picit nyugtató
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest