Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Google Chromecast topic
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Monitorkalibráló eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ősember
őstag
válasz
Windows NT
üzenetére
az nem elég, ha az oprendszer kihasználja?
az mindig megy.... amugy a celeronnak nem 533 az fsb-je? a 2.8-as jobbnak tünhet, persze ebben a kategoriában ez erösen árfüggö. -
Ősember
őstag
válasz
üzenetére
általános nyári szobahömérséklet
nincs 40°C a szobában ez tuti, sött 30 se nagyon... a vga hömérséklete a platformváltást követöen (tegnap elött) nem változott, tehát a mérések is jok. megint leszedtem a hütöt és ujra felvarázsoltam, de semmi érdemleges. ami zavar, hogy a freezer 7 heatpipeja sem meleg, a lamellák meg éppen hogy langyosak
a háttérben semmilyen program sem fut, a chipset meg elvan a nyomi kis aktiv hütésével 30 fok környékén... lehet hogy csak a biosz rossz és fölfelé elmér jo sokat? -
Ősember
őstag
válasz
üzenetére
hello
tisztában vagyok, hogy jo a paszta, de engem az lep meg, hogy ugyan ezzel a hütövel idáig egy 630-as proci alapon 40 és terhelve 50 volt (máér nem emlékszem pontosan de kb igy) és föleg üresjáratban nagyon alacsonyan forgott a cpu ventije... amint elöturom a pasztát felkenegetek egy keveset és meglássuk hoz-e kellö javulást, de még ha 10 fokot is segiteni akkor is legalacsonyabb üresjáratban 45°C lesz, ami ugyszintén nem kevés.
-
Ősember
őstag
szevasztok
gondoltam jo, ha ide teszem föl a kérdést... tehát arrol van szo, hogy van nekem egy 775 e0-ás procim és alapon kb 55°C.... ez a legalacsonyabb mért hömérséklet
ac freezer 7-el és thermalright xp120-al is ugyen ez volt a helyzet. valami gáz lehet a procival vagy csak annyira hülye vagyok hogy nem tudom feltenni a hütöket?
igazság szerint a freezert már használtam korábban és fantasztikusan hütött, általában 600rpm-en ment, de most 2200 a legalja
félö, hogy eleve tulhajtja a rendszer és igy az élettartamát is negativan befolyásolja... valamit ötlet?
mellesleg alapon járatom, mert tuningnál (már 3.6ghz-nél is) eléri akritikus 85°C-ot és automatikusan leáll a gép. pasztát most sem használtam, idáig sem volt tul sok szerencsém hozzájuk
nem hiszem, hogy ez lenne a gond...
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Bestbuy játékok
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Google Chromecast topic
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- Battlefield 6
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
az mindig megy.... amugy a celeronnak nem 533 az fsb-je? a 2.8-as jobbnak tünhet, persze ebben a kategoriában ez erösen árfüggö.

már megyek is cserélni! 
a háttérben semmilyen program sem fut, a chipset meg elvan a nyomi kis aktiv hütésével 30 fok környékén... lehet hogy csak a biosz rossz és fölfelé elmér jo sokat?
félö, hogy eleve tulhajtja a rendszer és igy az élettartamát is negativan befolyásolja... valamit ötlet?
nem hiszem, hogy ez lenne a gond...