Hirdetés
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ősember
őstag
válasz
Windows NT
üzenetére
az nem elég, ha az oprendszer kihasználja?
az mindig megy.... amugy a celeronnak nem 533 az fsb-je? a 2.8-as jobbnak tünhet, persze ebben a kategoriában ez erösen árfüggö. -
Ősember
őstag
válasz
üzenetére
általános nyári szobahömérséklet
nincs 40°C a szobában ez tuti, sött 30 se nagyon... a vga hömérséklete a platformváltást követöen (tegnap elött) nem változott, tehát a mérések is jok. megint leszedtem a hütöt és ujra felvarázsoltam, de semmi érdemleges. ami zavar, hogy a freezer 7 heatpipeja sem meleg, a lamellák meg éppen hogy langyosak
a háttérben semmilyen program sem fut, a chipset meg elvan a nyomi kis aktiv hütésével 30 fok környékén... lehet hogy csak a biosz rossz és fölfelé elmér jo sokat? -
Ősember
őstag
válasz
üzenetére
hello
tisztában vagyok, hogy jo a paszta, de engem az lep meg, hogy ugyan ezzel a hütövel idáig egy 630-as proci alapon 40 és terhelve 50 volt (máér nem emlékszem pontosan de kb igy) és föleg üresjáratban nagyon alacsonyan forgott a cpu ventije... amint elöturom a pasztát felkenegetek egy keveset és meglássuk hoz-e kellö javulást, de még ha 10 fokot is segiteni akkor is legalacsonyabb üresjáratban 45°C lesz, ami ugyszintén nem kevés.
-
Ősember
őstag
szevasztok
gondoltam jo, ha ide teszem föl a kérdést... tehát arrol van szo, hogy van nekem egy 775 e0-ás procim és alapon kb 55°C.... ez a legalacsonyabb mért hömérséklet
ac freezer 7-el és thermalright xp120-al is ugyen ez volt a helyzet. valami gáz lehet a procival vagy csak annyira hülye vagyok hogy nem tudom feltenni a hütöket?
igazság szerint a freezert már használtam korábban és fantasztikusan hütött, általában 600rpm-en ment, de most 2200 a legalja
félö, hogy eleve tulhajtja a rendszer és igy az élettartamát is negativan befolyásolja... valamit ötlet?
mellesleg alapon járatom, mert tuningnál (már 3.6ghz-nél is) eléri akritikus 85°C-ot és automatikusan leáll a gép. pasztát most sem használtam, idáig sem volt tul sok szerencsém hozzájuk
nem hiszem, hogy ez lenne a gond...
Új hozzászólás Aktív témák
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kés topik
- További aktív témák...
- Hibátlan - INTEL Core i5-10400 6mag 12szál max. 4.3GHz LGA1200 CPU processzor + UHD Graphics 630
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- Eladó 2 db Intel Pentium Gold G6405 (15W) 4.1 GHz - 2 core/4 thread - LGA1200
- Eladó félkonfig i5-10400F + ASRock H470M + 16GB DDR4 + CPU hűtő
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az mindig megy.... amugy a celeronnak nem 533 az fsb-je? a 2.8-as jobbnak tünhet, persze ebben a kategoriában ez erösen árfüggö.

már megyek is cserélni! 
a háttérben semmilyen program sem fut, a chipset meg elvan a nyomi kis aktiv hütésével 30 fok környékén... lehet hogy csak a biosz rossz és fölfelé elmér jo sokat?
félö, hogy eleve tulhajtja a rendszer és igy az élettartamát is negativan befolyásolja... valamit ötlet?
nem hiszem, hogy ez lenne a gond...