Hirdetés
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
És esetleg talán még a 70 fokot elbírja úgy hogy kb 3-4 évig menjen? Mert anyumnak netezni tökéltes csak hát nekem meg tuningmániám van
De megoldom én hogy jobban hűtsön pár ventivel -
kmisi99
addikt
válasz
Viktor77
üzenetére
Sikerült minden király köszönöm a segítséget sirály a cmos reset is sikerült igaz én a gombelemmel vacakoltam. Amúgy jelenleg 3Ghz en terhelve max 62 fok

Majd prime olok is később. De eddig az everest rendben. Na majd holnap neki esek a 3,5Ghz nek is. Még egy kérdés mi az a hőmérséklet ahol még napokig is vígan elmenne a procim úgy hogy nem károsodik?Azért mégse olyan rosz ez a házi kókány venti

-
kmisi99
addikt
Na neki is kezdtem a tuningnak 2,7GHz everest stabilitás teszt ment majd a hőmérséklet beállt 54-55 fokon. Jó ezen felbuzdulva 180 ra állítottam az izébigyót
amivel 3,2..Ghz lett csak hogy fagyogatott. már a biosba se nagyon tudtam belépni sajnos feszt nem emeltem így 1,4V on ment szóval. Hogy is kell resetelni a biost? -
kmisi99
addikt
Amúgy úgy összességében nagyon nem vágom azokat amiket az első hszban írtak. Le tudnátok írni hogy durván mit mire állítsak a 3GHz het aztán majd magamnak finomítanám
-
kmisi99
addikt
Üdv adott egy 478 as P4 2,4 Ghz Everest stabilitás tesztel 49-50 fok közt ugrál egy fokkal se több
Szerintetek bírná a 3Ghz et?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VGA kibeszélő offtopik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Szerintetek bírná a 3Ghz et?