- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Üdv adott egy 478 as P4 2,4 Ghz Everest stabilitás tesztel 49-50 fok közt ugrál egy fokkal se több Szerintetek bírná a 3Ghz et?
-
-
kmisi99
addikt
Amúgy úgy összességében nagyon nem vágom azokat amiket az első hszban írtak. Le tudnátok írni hogy durván mit mire állítsak a 3GHz het aztán majd magamnak finomítanám
-
kmisi99
addikt
Na neki is kezdtem a tuningnak 2,7GHz everest stabilitás teszt ment majd a hőmérséklet beállt 54-55 fokon. Jó ezen felbuzdulva 180 ra állítottam az izébigyót amivel 3,2..Ghz lett csak hogy fagyogatott. már a biosba se nagyon tudtam belépni sajnos feszt nem emeltem így 1,4V on ment szóval. Hogy is kell resetelni a biost?
-
kmisi99
addikt
válasz Viktor77 #5313 üzenetére
Sikerült minden király köszönöm a segítséget sirály a cmos reset is sikerült igaz én a gombelemmel vacakoltam. Amúgy jelenleg 3Ghz en terhelve max 62 fok
Majd prime olok is később. De eddig az everest rendben. Na majd holnap neki esek a 3,5Ghz nek is. Még egy kérdés mi az a hőmérséklet ahol még napokig is vígan elmenne a procim úgy hogy nem károsodik?Azért mégse olyan rosz ez a házi kókány venti
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
És esetleg talán még a 70 fokot elbírja úgy hogy kb 3-4 évig menjen? Mert anyumnak netezni tökéltes csak hát nekem meg tuningmániám van De megoldom én hogy jobban hűtsön pár ventivel
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Építkezünk 6. rész (2024)
- RC modell földön, vízen, levegőben
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Synology NAS
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest