Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
walkben
csendes tag
Hello! egy intel p4 3000-es procim van, Asrock P4VM890-es alaplapon, a biosba nem tudom a 15-ös szorzót növelni (15x200), nincs esetleg valami más mód a szorzó növelésére? (az fsb-t nem növelhetem mert akkor nem látja a SATA vinyót :S)
-
walkben
csendes tag
Helo! Köszi a válaszod, igen, nagyon minimális (kb 5%) emelés még megy neki. Azt is olvastam, hogy szinte minden alaplapon van ilyen állítási lehetőség, persze lehet hogy nem pont így szerepel benne. Tehát lehetséges hogy átlehetne állítani de más szövegkörnyezetben és hülye vagyok hozzá :I
Amint összegyűlik egy kis pénz adom el a gépet, a sata vinyót veszem ki (a másik nem sata) és akkor működni fog a dolog.De ha esetleg valaki már rátalált egy Asrock biosában a megoldásra, légyszi jelezze
mégegyszer
-
walkben
csendes tag
segítsetek plz! fontos

-
walkben
csendes tag
Hello!
2 éve esett át egy nagyobb felújításon a gép, aztán 2008 végén (a gyári hűtővel felszerelve) húztam a procin. először nem sokat 3000-ről 3200-ra, de emlékszem hogy volt mikor 3800-on pörgettem. Nem volt semmi gáz, de mikor vettem egy 250es SATA vinyót lekellett mondanom a tuningról. Mivel túlmelegedett a gép, ezért most úgy voltam vele hogy adjuk meg neki a módját, úgyhogy egy komolyabb procihűtőt kapott, a hőmérséklet jó is, felhúztam 3600-ra és ment mint az álom. Csakhogy később észrevettem (és eszembe jutott) hogy gáz van a SATA vinyóval. 3100 körül még műkszik a vinyó, de ha tovább húzom nem ismeri fel.
Olvastam olyanról hogy a PCI/AGP Frequency-t kell FIXED-re vagy 66/33-ra állítani, de semmi ilyet nem találtam a biosban! Aki ismeri a biost segítsen!! Fontos

Nvidia Gforce 7300GT
1.5 Gb DDR400 ram
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ONFIG:.