Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD FX
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egér probléma
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
papg79
tag
válasz
pasquale
üzenetére
Szia!
Tudom már eltelt egy kis idő a "próbálkozásod" óta, de nekem is ugyanez az alaplapom van (Asrock P4i65g) egy pentium 4 Northwood magos procival 2,4Ghz D1 steppinges és 133Mhz FSB. A tuningnál csak az FSB-t húztad? Stabil volt utána? Én is szeretném tuningolni egy kicsit a rendszeremet, eddig annyit csináltam, hogy az FSB-t felemeltem 133-ról 144-re. Nem tudom hogy meddig lehet elmenni. Jó lenne ha a videokonvertálás egy kicsit gyorsabban menne.
-
papg79
tag
Sziasztok!
Na, megpróbáltam. Az FSB-t megemeltem 133-ról, 144-re, így a processzor most 2600 Mhz-n ketyeg. 8%-kal van túlhajtva.Igazából a videókonvertálást szeretném egy kicsit meggyorsítani. Csak az FSB-t emeltem. Mennyit kellene állítani és mit, hogy érezhető teljesítménynövekedést érjek el? Előre is köszönöm a segítséget.
-
papg79
tag
Sziasztok!
Szeretném tuningolni a gépem. Az alaplapom típusa Asrock P4i65G i865G chipsetes, a processzorom pedig Pentium 4 2400 Mhz (18X133) Northwood magos, D1 steppinges. 1 GB Kingston DDR Ram van a gépben. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire húzható a processzor? Elég ha csak az FSB-t emelem, mondjuk 155-re (most 133) és máshoz nem nyúlok? Előre is köszönöm a válaszokat.
-
papg79
tag
Sziasztok!
Szeretném én is tuningolni a gépemet. Az alaplapom típusa Asrock P4i65G, pentium 4 2,4Ghz-s processzorral és 1 GB Kingston rammal. Mit tanácsoltok, hogy kezdjek hozzá? Ki lehet ebből a konfigból hozni valamit? Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Sorozatok
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Háztartási gépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest