Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
robyeger
üzenetére
Nekem nem is az a problemam, hogy nem lehet felnyomni az sfb-t hanem hogy csak minden masodikra bootol be. Frissitettem a biszot(1208). Ok restart. Mondom megnezem a bioszban a homersekleteket. Ranyomok es freeeeeez. Mondom muter. Jovan legkozelebb. Restart, majd bot kepnel all es semmi. Muter2. Ok reset. Juheee tovabbbment. Winfos boot. Eger bejon, majd semmi. Fekete kep es eger. Muter3. Mondom akkor safemode. Meg az eger sem jon be. Muter4. Reset. Hopp megint bootkepnel all es semmi. Muter5. Ok akkor kikapcs bekapcs. Es csoda, bejon a winfos jeeee. Na akkor megnezem mit tud a proci, es ami meglepett , csoda mod 3.1G-n elindult. Persze boot kepnel nemmegy tovabb. Muter6. De reset utan bejott a winfos. Szal mindez kb 20/c alatt. Szal innentol nekem kicsit elegemlett belole, es ezt minden allitasnal eljatsza, szal szopok vele rendesen!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Sorozatok
- További aktív témák...
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Intel Core i5-9500 / Akciós Ár!
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Intel i5 9600K / Beszámítás OK!
- Intel Core i7-8700 - SR3QS - (12M Cache, up to 4.60 GHz) - Számla, Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest