- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
robyeger
üzenetére
Nekem nem is az a problemam, hogy nem lehet felnyomni az sfb-t hanem hogy csak minden masodikra bootol be. Frissitettem a biszot(1208). Ok restart. Mondom megnezem a bioszban a homersekleteket. Ranyomok es freeeeeez. Mondom muter. Jovan legkozelebb. Restart, majd bot kepnel all es semmi. Muter2. Ok reset. Juheee tovabbbment. Winfos boot. Eger bejon, majd semmi. Fekete kep es eger. Muter3. Mondom akkor safemode. Meg az eger sem jon be. Muter4. Reset. Hopp megint bootkepnel all es semmi. Muter5. Ok akkor kikapcs bekapcs. Es csoda, bejon a winfos jeeee. Na akkor megnezem mit tud a proci, es ami meglepett , csoda mod 3.1G-n elindult. Persze boot kepnel nemmegy tovabb. Muter6. De reset utan bejott a winfos. Szal mindez kb 20/c alatt. Szal innentol nekem kicsit elegemlett belole, es ezt minden allitasnal eljatsza, szal szopok vele rendesen!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Arc Raiders
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4521, 98% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest