Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
robyeger
üzenetére
Nekem nem is az a problemam, hogy nem lehet felnyomni az sfb-t hanem hogy csak minden masodikra bootol be. Frissitettem a biszot(1208). Ok restart. Mondom megnezem a bioszban a homersekleteket. Ranyomok es freeeeeez. Mondom muter. Jovan legkozelebb. Restart, majd bot kepnel all es semmi. Muter2. Ok reset. Juheee tovabbbment. Winfos boot. Eger bejon, majd semmi. Fekete kep es eger. Muter3. Mondom akkor safemode. Meg az eger sem jon be. Muter4. Reset. Hopp megint bootkepnel all es semmi. Muter5. Ok akkor kikapcs bekapcs. Es csoda, bejon a winfos jeeee. Na akkor megnezem mit tud a proci, es ami meglepett , csoda mod 3.1G-n elindult. Persze boot kepnel nemmegy tovabb. Muter6. De reset utan bejott a winfos. Szal mindez kb 20/c alatt. Szal innentol nekem kicsit elegemlett belole, es ezt minden allitasnal eljatsza, szal szopok vele rendesen!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest