Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergo_pet
aktív tag
Esetleg probald meg az FSB-t kettessével állitani mindig magasabbra, a vége felé meg egyesével, igy korrektebben meg tudod nézni mit bir a proci. A ramokat meg mint az 1 es hszben is le vagyon irva probáld meg fixálni ha engedi a lapod, igy biztos nem a memoria lesz a tuning akadálya. Ha pedig megtudtad mi a procid vége, akkor kezdheted a memokat. Egyébként az is probléma lehet, hogy több fajta memoria van berakva, szóval szerintem probáld meg az egyfajta memokat a 400asokat.
Csak azért gondolom, mert nekem is volt hasonlo gondom két két különfajta memo volt benne, mindketto 400-as, egyik Hynix másik PQI (tehát nem brand) mégis mivel a Hynix-eknek jobb volt az időzitése gyárilag, igy azokkal picit jobban lehetett tuningolni, a PQI-k visszafogták kicsit. Más kérdés, hogy inkább visszatettem a másik 2 ramot és kevésbé huztam fel a procit, mert ugye kell az az 1 giga ram.
Új hozzászólás Aktív témák
- Haditechnika, harcászat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED monitor topic
- Gumi és felni topik
- LEGO klub
- Milyen notebookot vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Wuthering Waves
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest