Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
Temesvari
üzenetére
Szerintem örülj annak hogy annyit megy stabilan ekkora fesszel. Annó az enyémnek is kb. itt volt vége értelmes feszültségen. Egyébként nem sokat dob már rajta pl. ha 3.6 vagy 3.8Ghz-en használod (talán 0.x Fps)

A fesz az lehet hogy a dropp véget változik állandóan, vagy az energia takarékossági funkciók végett. Nem hiszem hogy problémázni kellene rajta, esetleg everest stab. teszt alatt nézd meg, de szerintem ott stabil lesz.
Gyári adat szerint 65°C körül ajánlott a max hőfok(nem pontos, nem néztem utána)+házventi sokat segíthet.
Ezzel a procival mindenképpen procilimites leszel a 3850-el akárhova húzod is! Most nem keresgélek képet, de trémárkban Prescott 3.65Ghz/3850 6000 pont, E5200 alapon 2.5Ghz/3850 10500 pont.
A ramokkal nem szórakoznék, mert nem nyersz vele semmit játékoknál, esetleg sok kékhalál a jutalom, vagy fagyás.
A biosz általában igazat szokott írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest