Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Ai boostert az életben ne jusson eszedbe mégegyszer használni!
Különben csak egy ötletem lenne, hogy mit lehetne csinálni... Az alaplapon elvileg van egy olyan nevezetű jumper (továbbiakban csak ''pöcök''), ami visszaállítja alapra a BIOS-t. Részletes leírását az alaplapod kézikönyvében talász, de röviden talán el tudom mondani a lényeget. A pöcök elvileg CLRTC névre hallgat. A default BIOS-beállítások visszaállításához ezt kell csinálni: gép áramtalanít, de nagyon | alaplapon nagy elemszerű, kerek, fémszínű képződményt ki kell szedni a helyéről (különben tényleg egy elemről van szó, de ez most részletkérdés) | a pöcköt a 3 rúd másik oldalára kell áthelyezni, hogy a másik végén lévő és a középső rúdacskát zárja | pöcök vissza az eredeti helyére | elemszerű képződmény vissza | áram vissza | gép bekapcs.
Ha ez nem segít, akkor nincs több ötletem a leírtak alapján. Esetleg sípol a gép? Pontosan meddig sikerült eljutni a bootoláskor?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Filmvilág
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- EAFC 26
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 270 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest