Hirdetés
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- Végül kiderült, hogy Pat Gelsingernek volt igaza
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szia!
Őcsémnek egy haslonló asrock cucca volt.Barton magos proci amit én adtam neki nálam alapfeszen ment a 2500@3200-on.2*512/400 Pqi rammok nagyon hasitottak volna ha a lap ugy is kezelte volna őket.
Megnéztem és nem tudtam rajt állítani.Viszont találtunk a leírások között,hogy ennél a lapnál ugy mint a vinyonál hova teszed a kis hidat.
Tehát nézd meg a könyvében,hogy hova kell tenni azt az aprocska ősszekőtő hidat mert nem mindegy.Lehet igy és lehet amugy is üzemeltetni a lapon.
Mi megtettük de őszinte leszek nem mértünk tőbbet sem és nem lett gyorsabb a szgépe.Ezért ugy dőntőttük visszavisszük és csaponk hozzá egy kis cesht majd vvettünk egy MSI K7N2-ILSR amiben azonnal ment a tuning és jóval tőbbet mértünk.
Ott sajna a lap lesz a gyenge goc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy topik
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3D nyomtatás
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest