- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS frissítés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Monitor hiba topik
Aktív témák
-
Male
nagyúr
Na deeee...
Amúgy tapasztalat. Celeron 633@791, AVI-ból WMV7-be tömörítés, a képen időnként neonzöld és lila kockák villantak be. Ez sajnos többször is előfordult, pár filmet már fel is írtam, mire ezt észrevettem (nem néztem meg a filmet, mielőtt felírtam, így nem derült ki). Az eredeti AVI nem lehetett hibás, mert utána 633-on is betömörítettem (ugyanazt az AVI file-t), és akkor semmi gond nem volt, ezután újra felraktam 791-re a procit, és ugyanúgy elrontotta a filmet (ugyan azt az AVI file-t használtam újra). A tömörítő beállítása is ugyanaz volt, mert Template-et használtam.
Egyébként 791-en a CPUStabTest simán futott rajta órákon át, semmi hiba nem volt. A 3DMark is futkosott rajta egy ideig (abban sem jött elő semmi hiba). Napi 12-16 órát ment a gép, és soha semmi észrevehető hibát nem csinált (kivéve a videotömörítést, amit rendszeresen elrontott). A melegedés sem okozhatta, mert nem nagyon ment 40 fok fölé a CPUStabTest alatt sem.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest