Aktív témák
-
andorpapa
őstag
A NYÁK-ról el sem tudjátok képzelni, hogy milyen erős! Aki már látott PC-romboló Showt, az tudja, hogy a versenyzők mindig a NYÁK-okkal szenvednek a legtöbbet. Bivalyerős találmány, így attól nem kell félni, hogy nyomvadt 700 gramm (tehát nincs 1 kiló sem!!!) kárt tesz benne.
-
Neo.
csendes tag
Én úgy vettem észre, hogy ezek a lapok elég rugalmasak. Láttam már ASUS-t kegyetlenül meghajlítgatva. Hűtő tépte fölfele a proci-foglalatot, ráadásul hülyén volt beszerelve, csak 3 csavar tartotta, plusz bivaly-hűtővel szerelt GeForce volt rajta... Na az hajlott össze-vissza, de ment. :C
A tápra vonatkozó kérdésem inkább a teljesítményre irányult. Elég ennek a 400W? Azért kösz a tippet, ha jön még kis lé a házhoz, beruházok valami megbízható(bb)ra. Amúgy miből gondolod, hogy ez instabil feszt ad?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest