Legfrissebb anyagok
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Neo.
csendes tag
Én úgy vettem észre, hogy ezek a lapok elég rugalmasak. Láttam már ASUS-t kegyetlenül meghajlítgatva. Hűtő tépte fölfele a proci-foglalatot, ráadásul hülyén volt beszerelve, csak 3 csavar tartotta, plusz bivaly-hűtővel szerelt GeForce volt rajta... Na az hajlott össze-vissza, de ment. :C
A tápra vonatkozó kérdésem inkább a teljesítményre irányult. Elég ennek a 400W? Azért kösz a tippet, ha jön még kis lé a házhoz, beruházok valami megbízható(bb)ra. Amúgy miből gondolod, hogy ez instabil feszt ad?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Asus Prime MR120 argb
- Cooler Master MasterAir MA620P RGB TUF Gaming Edition
- Új Arctic Liquid Freezer III. 360 Pro A-RGB eladó ventik nélkül, 6 év garancia!
- Eladó Thermaltake TR100 ITX ház + Thermaltake 3.9'' LCD Screen Kit
- Phanteks GPU-Bracket II + Riser Cable Videokártya tartó Riser kábellel PCIe 4.0
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest