Hirdetés
Aktív témák
-
Poli
csendes tag
Segitsen plz valaki!!!!!!!!!!!!! Mér nem tom a soft menuből állítani az FSB-t ki van szürkülve a kurzort em lehet rávinni....... Valahol engedélyezni kel?????? Plz helpppppppppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
gerlaip
addikt
Nekem 2,4/533-as intel chipsetes alaplapban 2,88-on stabil volt. Csak a Vietcong, és a MoHAA a fagyott.
-
Poli
csendes tag
A baj az, hogy csak 3 dolgot tudok állítani a processor frekvenciáját 100-as vagy 133-as szorzóval a cpu voltage-et vagy mit meg a dramvoltage-t
-
Poli
csendes tag
Eddig nem volt időm géphez jutni, hogy tovább kérdezősködjek, de mivel most itt vagyok folytatom..... Az alaplapom 1 Abit Be7 és a kérdésem az lenne, hogy mért nem tudom az fsb-t állítani? Vagy legalábbis nem tudom hol kell. Elmondaná valaki részletesen, mert mint írtam még kezdő vagyok.....
-
fecoh
csendes tag
Régi igazság: winfosban no tuning =no para.
A jó öreg BIOS mindent mególd :DD
[Szerkesztve] -
-
Poli
csendes tag
A proci egy intel pentium4 2.4ghz (18x133). A kérdésem a következő: kb. meddig lehet húzni és mivel érdemes... mármint van-e proci húzásásra külön progi.... a válaszokat előre is köszönöm!
Aktív témák
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest