Hirdetés

Aktív témák

• hcol7

senior tag

csubi

valaki emlitett fentebb 875PE t ilyen nem letezik, csak 875P, de ez lenyegtelen is, ami erdekesebb az az hogy nekem ic7 nel tuningolva se kapcsolt ki a PAT. azert mondtam csak mert mar tobbszor hallottam ilyenrol, de utannaneztem otthon. es nem kapcsolt ki. 2.4c-3.0 fsb 200-250 (800-1000 hogy tartsuk magunkat a marketing szamhaborujahoz:) ). namost a cas2 miatt 5:4 en aszinkronban megy a ram, es erre is aztmondtak, hogy a PAt csak szinkron mem beallitasoknal aktivalodik. nalam nem igy volt. szoval erdemes probalkozni.

ide tartozo kerdes: 2x256 corsair xms cmx2500LL 400 fesz emelessel meg lazabb idozitesekkel egyaltalan eselyes hogy elmenjen 500on ? :)) vagy neis probalkozzak? elvileg 5:4 en cas2 400mhez vagy 1:1 cas3 500 mhz en lenne jobb az osszetljesitmeny?
    azert merek ilyet kerdezni merthat e(x)treme (m)emory (s)peed neven futtatjak ezt. bar ugyerzem az 500 gyari 400 hoz kepest meg gyenge idozitessel is leányálom eheh

eleg szeleskoru szofosas volt, de remelem mindenki kihamozza belole a szamara lenyeges dolgokat

csa

Aktív témák