Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
hcol7
senior tag
csubi
valaki emlitett fentebb 875PE t ilyen nem letezik, csak 875P, de ez lenyegtelen is, ami erdekesebb az az hogy nekem ic7 nel tuningolva se kapcsolt ki a PAT. azert mondtam csak mert mar tobbszor hallottam ilyenrol, de utannaneztem otthon. es nem kapcsolt ki. 2.4c-3.0 fsb 200-250 (800-1000 hogy tartsuk magunkat a marketing szamhaborujahoz:) ). namost a cas2 miatt 5:4 en aszinkronban megy a ram, es erre is aztmondtak, hogy a PAt csak szinkron mem beallitasoknal aktivalodik. nalam nem igy volt. szoval erdemes probalkozni.
ide tartozo kerdes: 2x256 corsair xms cmx2500LL 400 fesz emelessel meg lazabb idozitesekkel egyaltalan eselyes hogy elmenjen 500on ? :)) vagy neis probalkozzak? elvileg 5:4 en cas2 400mhez vagy 1:1 cas3 500 mhz en lenne jobb az osszetljesitmeny?
azert merek ilyet kerdezni merthat e(x)treme (m)emory (s)peed neven futtatjak ezt. bar ugyerzem az 500 gyari 400 hoz kepest meg gyenge idozitessel is leányálom eheh
eleg szeleskoru szofosas volt, de remelem mindenki kihamozza belole a szamara lenyeges dolgokat
csa
Aktív témák
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest