- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Aktív témák
-
DrLEEi
aktív tag
Hai Mester!
D-Link 520+ PCI wlanom van jelenleg,11-22Mpbs,hibátlan ,ha az megfelelő..
SMC nincs sajnos,de nem hiszem hogy gond lenne a router kompatibilitással,ha a miatt kérdezted.
De ha mégis megveszed,és nem megy együtt normálisan,vissza vásárolom ugyan annyiért!
kábelem van,a router csatijára rámegy,ha az levehető antennás,de a másik végére mit akarsz rakni a kábelnek?Remélem nem az a kis antennát ami eleve van hozzá
mert:a wlan kábelen jelveszteség van /m ,és 10m az már elég komoly jelveszteség.
Szal lehet hogy jobb vételi-adás helyre teszed magát az antennát,de valszeleg több lesz a veszteség a kábelen,mint amennyivel jobb az adás az adott helyen..
Magyarán sztem antenna is kell rá nagyobb,ha tényleges telj. növekedést akarsz elérni. -
DrLEEi
aktív tag
Tiszteletem!
Hát 1 db fölös van már csak jelenleg,a többi elkelt de arra már jelentkeztek sajnos,azt mondta a srác hogy már feladta a pénzt.
Így az a korrekt ha neki adom.
Esetleg ha mégis meghiúsul az üzlet kereslek!
vazze amikor meg kínáltam neked,volt vagy 6db akkor meg nem kellett...
most kéne mikor elfogy mi...
Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Gumi és felni topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest