Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
djuice5
csendes tag
Üdv! Abban kérném a segítségeteket, hogy adott egy Pentium egyes laptopom (Gericom FMA86T) amelyben van CD-meghajtó de sajnos ő nemtud CD-ről boot-olni... de én egy linuxot szeretnék rátenni mert win95 az gagyi és már 98 nemigazán menne rajta
szal ha meglehetne oldani azt a boot-olást lemezröl légyszi írjátok meg! esetleg indító lemezzel vagy valami hasonló segítséggel talán. A másik kérdésem pedig uygebár kellene nekem valamien nagyon kis méretű linux is amely elfut ezen: 133Mhz proci, 16M RAM, és 1Gb HDD
ha tudnátok ilyet az nagy segítség lenne nekem! (jahh és nincsen rajta USB, hogy pendrive-röl boot-oljak)
Aktív témák
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- BMW topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest