Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
angyalpc2 #197 üzenetére
Szia!
Ablak nyitásra reagálnék. Várni kell a kezelés után némi időt, magától is bomlik az ózon, így mire bemész a konyhába szellőztetni, már az eltelt idő függvényében kisebb a koncentráció, mint a készülék kikapcsolásakor volt. A használati utasításokban is benne szokott lenni, hogy kezelés után érdemes x időt várni, nézz meg párat a neten.
Itt írnak az ózonról ezt azt, pl:
Az ózon (O3) molekulák felezési ideje rendkívül rövid, 30 perc alatt feleződik, tehát visszaalakul oxigénné (O2). Ebből fakad a természetes és 100 %-os környezetkímélő hatása. A helyiség 30 perces szellőztetése után már használatba vehető, hiszen a felezési idővel, valamint az instabil ózonmolekulák nagymértékű felhígulásával, szabadtérbe történő távozásával teljesen normális, az ember számára ideális levegő keletkezik.#198 turho:
én náluk vettem, szimpi volt hogy bizonyos készülékeknél ők a magyarországi importőrök. Ha jól látom szállítanak GLS csomagpontra, meg lehet tőlük kérdezni is, ha nem világos valami, vagy mit érdemes választani. Több webshopot is néztem anno amúgy, linkelek egy másikat is.
Úgy voltam vele cipőt a cipésztől, mégiscsak egy veszélyes anyagot termelő eszközről van szó, jobban bízom a hozzáértő boltokban, hogy csak olyat árulnak, ami tudja amit ígér ill megfelelő védelmek vannak a készülékekben.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 2 x Nanoleaf Shapes Triangles Expansion Pack 3 Pack + töltő eladó!
- BASETBL Office Chair eladó Győr-ben! 200 kg teherbirás!
- Új hangfalkábel OFC 2x4 mm2 réz hifi hangszórókábel hangfal vezeték
- Új digitális forrasztó állomás PTC hőfokszabályzós trafó 24V 110W
- Új digitális forrólevegős hőlégfúvó műanyag hegesztő Hotair 959D BGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest