Hirdetés
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Akciókamerák
- Xiaomi Pad 8 Pro – a hardver felnőtt a névhez
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Ahogy érzed,de nyilván nem a magyar csóróságra fogják belőni a haszonkulcsokat(meg ne sértődj én sem taposom a buy now gombot,szerintem ez tiszta),egyébként is amcsi fizetést adnak a készítőknek.
Nem véletlenül írtam korábban,hogy 39.90et adnék érte,annyi is lett nagy meglepetés nincs.Ahogy már jeleztem korábban,kulcsboltból várhatóan 26-29 euró környékén kényelmesen meg lehet venni úgy,hogy megkapod 1-2 nappal a kulcsot megjelenés előtt,amivel ugyanúgy fogsz állni,mint a battle.net-es vásárlók,hiszen perpill semmi béta nem jár az előrendelés mellé.Ráadásul Blizzard figyelmes a retail/dobozos dolgok felé,ezért például a Diablo preorder bónuszokat is megkaptam,kb borítékolható hogy itt is ez lesz.Ha nagyon megtetszik a játék,bármikol upgradelheted a sima kis olcsó retail verziódat 20 euróért Originsre a boltjukban.
Furcsa a tf2 példád nekem: 4 évig a megjelenés után az is b2play volt erősen,utána lett ilyen skines/boltos/mikrotranzakciós.
Értem én,hogy azt majdnem ingyen tolod,de ott is kifizette az árát,csak nem te hanem más.
Ez egy vadiúj játék,bétázók nekem meg azt mondják,hogy annak ellenére,hogy szerintem nézni se rossz,játszani vele sokkal nagyobb élmény...
Ha tényleg beválik,akkor sokszáz órát bele lehet tolni, filléres költség jut órákra lebontva,ezért a világ egyik legolcsóbb szórakozási formája a WoW pl.És persze megkapjuk a battle.net infrastruktúráját,ami bizony stabil,lagmentes környezetet jelent,kivéve megjelenési napok körüli gigatumultust.
Részemről Enemy Territory/Bad Company 2 óta keresek új otthont,nagy reménység az OW számomra
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Macska topik
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Filmvilág
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- HP ProBook 450 G5 I5-8250U 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD IPS laptop
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- DELL OptiPlex 3050 SFF / i5-7500 - i7-7700 / NVME M.2 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / HDMI / több db
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
TBT