Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Így van. A damage többet mutat(na) bár ott meg bezavar, ha a pajzsot lövöd, bár erre én azt mondom, hogy azt is le kell szedni. Ha más tiszta célpont nincs, én mindig Rein vagy Orisa pajzsát bontom. Aztán ha leesik a pajzs mehet a móka. Voltam már bronze killes 15000 körül dmg--vel mert mindig más ölte meg őket végül, de nem bántam. Inkább az szokott zavarni, ha valakit lelövök 10-20hp-ra, majd megöl és utána még leszed 2-3 embert mondjuk az ultival. Pharah tipikusan ilyen szokott lenni, mert ugye az aranyszabály, hogy phara-t csak soldiernek szabad lőni más hozzá sem érhet, még akkor sem ha épp fejmagasságban repked.

Múltkor nekiállt fikázni a csapatunkból Hanzo, hogy Soldierként miért nem nekem van gold medalom miért neki. Ezzel mondjuk nekem az jött le, hogy Hanzo szerinte is szar hős, de ő valahogy jó vele, én meg szar. Majd átvette a csapat is és felváltva szidtak engem chatben pedig nem voltam különösebben béna, és a végén elég simán nyertünk. Bár megint rezgett a léc, hogy oké ha ennyire szar vagyok akkor jövök törpével és ütöm a bejáratnál, de végül mégsem tettem, meg ezekért a "kedves" csapattársakért megéri küzdeni.
Van amúgy valami auto mute a játékban? Én nem használok voice-ot, de engem folyamatosan abban szidtak, amire írtam vissza valamit amiben szerepelt a retard szó és utána többet már nem tudtam írni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

TBT