Hirdetés
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- RAM topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- ASUS ROG Ally
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
Látom sajnos feledésbe merült ez a játék, én anno végigjátszottam, most feltettem újra, megvan még a régi mentésem.
-
Ice!?
őstag
A múlt héten telepítettem fel, a méretéhez képest ütős game. A belső nézet is jó ötlet volt, csak kár, hogy nem lehet változtatni..
De sajnos vannak olyan versenyek, ahol csak úgy lehet nyerni, hogy kilököd az ellenfelet...
Valahogy nem lehet kiválasztani, hogy a versenyen téteknek mit rakjunk fel? -
Kiskokó
veterán
Ez tényleg penge kis játék. az invictusos fiúk miért nemtudnak ilyen grafikát meg irányitást berakn ia Street legalba? akkor az lene az évtized játéka.. az irányitás valmia marha jó sztem olyan szép sodródik az autó asergés stb a kocsi grafikaial g nagyon szép..
aza a legnagyobb bajom ohgy nemlehet csak ugy free be menni a városba vagy vlami de jóakt kocsikáznék pedig..
avgy lehet csakén nem találtam meg ?ja és hogy lehet kamerát váltani ?
-
dragonfx
veterán
meg audiba v12 est..
mind1 én befejeztema gémet klassz volt, kaptam 1 egyedi festést a verdára éna phonixxel fejeztem be.
-
Sam8888
tag
Van egy rohadt idegesítő dolog benne: az "erősebb" versenyzők csak úgy tudnak lenyomni, hogy kilöknek a francba... Persze én nemtudom őket kilökni!
-
Sam8888
tag
válasz
Fittipaldi72 #6 üzenetére
Tök ingyenes, az általam adott linkről letudod szedni.
Mod:
Mégsem ingyenes.
Régebben az LASR az volt...
-
Fittipaldi72
tag
mennyibe kerül a game?hol vetted?
-
Sam8888
tag
Ez az L.A. Streetracingnek az európai neve. Ugyanaz a játék. Invictus készítette.
-
dragonfx
veterán
igen egy belső nézetes screenshot egyből a kollégától.
Szerintme név alapján akit kicsit is megmozgatnak az autós gémek rákeres és rá is fog találni.
Mivel nálam 7600 GTvel tép 1280baplafon grafikán feltételezem fel tudok venni versenyt...most 240sxel vok...turbós...akkorát rúg mikor beindul..meg kipörög fordul..szal a gázzal finoman meg kézivel....de azért rendesne lehet kilinccsel előre autozniHa minden igaz magyar alapokon nyugvó gém
-
dragonfx
veterán
Valaki nyomta már ezta gémet??
szerintem irtó király, tiszta nfs underground 1 alapjaira épül.
fizika törés is rendben.
Kicsit gnom mondjuk pár autó előrl, mega nevüket átírták másra de attól még tudni lehet mi micsoda.pl:corolla ae86, civic type-r, nissan 240sx, audi quattro, maserati quatropoorte
Tök jó ténylegfaxa a kanyarokbana drif,t kell egyszerre 3mal játszani, fék, kézifék, gáz..és néha még nitro is sgítvan kiprögés, gumifüst miatt lasabba elindulás, nitrodrifttel kanyarban....éjszakai gyorsulós.zsír..csak mondjuk ekvés a pálya..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen program, ami...?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ThinkPad T480s 27% 14" FHD IPS i7-8550U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Dell Precision 5540, 15,6" FHD IPS, I9-9880H CPU, 32GB DDR4, ÚJ 512GB NVMe SSD, T2000 4GB VGA, WIN 1
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14" FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás száml
- HP Pavilion 15-eh1xxx, 15,6" FHD IPS, Ryzen 7 5700U CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest