Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
1tom
aktív tag
válasz
nokiaguru16 #1 üzenetére
Összességében nem egy rossz tablet az árához képest. Én kb. 1 hete vettem nincs vele különösebb gond, bár a rajta levő androidon érezhető az hogy még nem a legjobb. Néha pl. nehezen reagál az érintésre, időnként megtorpan, remélhetőleg ezt azért orvosolják egy update-el. A miért én is emellett a tab mellett döntöttem az a gombbal való irányítás. Az teszi a dolgát, az előre telepített emulátorban (nes, snes,gba, stb..) konfigurálás nélkül működik a gombbal való játszás ahol nem ott a játékban a start+select egyszerre nyomására előjön a joystick gombok konfigja. A régebbi androidos játékok rendben futnak rajta, de pl. Need for Speed™ Most Wanted-et nem tudtam feltelepíteni rá mert a benne szabadon felhasználható internál SD tárhely 1,5gb ami eléggé kevés ehhez a játékhoz is mivel az több mint 2gb adatot szeretne telepíteni. Külső (External) SD-re viszont nem lehet telepíteni semmit sem mert a programok telepítői alapból csak a belső SD-t látják és a külsőt nem, azt maximum archive tárhelynek kezeli így a tablet (zenét+képet stb.. rá lehet tenni, de játékot nem). Ahhoz, hogy ez ne így legyen rootolni kellene, és egy file-t módosítani, hogy ne a belső SD legyen az elsődleges tárhely. Minőségre külsőleg nagyon jó, jól összerakott dolog, a műanyag felület végig gumirozott. Az aksija aktív használattal kb. 2-3 órát bír.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest