- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Milyen processzort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gigabyte alaplap topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
krealon #41194 üzenetére
Tisztában vagyok a kadenciahelyesség hiányának hatásával, de ez biztos, hogy nem az (nagyon távol van attól). Rendszeres szaggatás, akadozás a képben, hangban, egyértelmű, hogy a megfelelő hálózati sebesség hiánya okozza. Annál is inkább mert teszteltem közvetlenül a lejátszóra dugva a winyót és úgy tükörsimán játszotta le. Eddig minden videót pöpecül vitt ez a felállás (Noti-ra rádugott 3db USB-s winyó, ami így a NAS szerepét tölti be), de ez az 54Mbit úgy tűnik elég szokatlanul magas bitráta ahhoz képest amiket le szoktam játszani. A többi videót röccenés nélkül viszi továbbra is így stream-elve. Csakis a feltöltési sebesség lehet az oka.
(#41193) sugarforce : Ok majd ránézek. De ennek is lesz akadálya attól tartok: Az Android-os lejátszómat csak mint média tároló eszközt ismeri fel a Win7. Tehát hiába kapcsolom be rajta a SAMBA megosztást, nem tudom megnyitni a tartalmát az intézőben (sem a TC-ben). Csak a Media Center nyitja meg rajta a média állományokat. ezzel már szenvedek egy ideje. Így gyanítom, hogy másolni sem fogok tudni a tárhelyére a Win7-es gépről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest