Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bernel
tag
Az igazi kérdés az, hogy mi a célja ennek? Az, hogy rászoktassanak a kártyás fizetésre? Én évek óta kártyával fizetek mindenhol, úgyhogy ez nem indokolná, hogy nagy kedvezményeket kapjak. Vagy a Tesco-nak jó, hogy odamegyek? Akkor viszont érdemi kedvezményt kellene adni, mert 250 forintért nem sokan fognak a Tesco-ba menni, ha amúgy nem az esne útba.
-
bernel
tag
Úgy értettem, hogy valakinek ki kell fizetnie, hogy én pl. az előző hónapban 10 ezret megspóroltam a vásárlásaimon. Nem azt írtam, hogy veszteségesek, hanem hogy csökkenteni akarják ezen a veszteségüket. Ez nyilván egy promóció, ami pénzbe kerül, és nyilván csak addig fizetik, amíg megéri nekik. Az valószínűleg nem érné meg nekik, hogy mondjuk egy évre vetítve 100 ezret visszaadjanak nekem a vásárlásaimból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Politika
- 3D nyomtatás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- További aktív témák...
- Predator Helios 300 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS,i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolvasó gar
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- TERVEZŐ HP Zbook FURY G7 / i7-10750h /32gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 3090 24GB
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest