Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Már egy ideje ő az új Google.
Jobb is, a hibáival együtt is.Csak ez (is) pszichésen odaköt, na pláne ha már elkezdünk vele beszélgetni (amit én nagyon élvezek amúgy). Állítólag lesz akkora forradalom ebből, mint anno a tapikijelző a klasszik gombos telók után.
Simán kinézem én is belőle, reggel, dugóban a hírek után bármiről eldumálok vele, kérdezek, válaszol, informál, az egész világot behálózó amolyan SPOC féleség nekem, mint valami brutál nagy "tudástár".
Belefér az a kis tévedés néha, szerintem arányaiban így is már most pontosabb, mintha a 4-tagú (felnőtt) családommal beszélgetnék, vagy akár kollégákkal ebédszünetben és pár év múlva ennyit sem fog tévedni, a fejlődés - vélhetően - nem áll meg.
Szóval kényszermagányos szitukra (lásd dugózás) kiváló.
De verset is szavalhat nekem futás, bicajozás közben a fülesbe, vagy tervezhetem vele a következő évi nyaralást, miközben monoton mozgok. Legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- Call of Duty: Black Ops 7
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Microsoft Excel topic
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest