Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Már egy ideje ő az új Google.
Jobb is, a hibáival együtt is.Csak ez (is) pszichésen odaköt, na pláne ha már elkezdünk vele beszélgetni (amit én nagyon élvezek amúgy). Állítólag lesz akkora forradalom ebből, mint anno a tapikijelző a klasszik gombos telók után.
Simán kinézem én is belőle, reggel, dugóban a hírek után bármiről eldumálok vele, kérdezek, válaszol, informál, az egész világot behálózó amolyan SPOC féleség nekem, mint valami brutál nagy "tudástár".
Belefér az a kis tévedés néha, szerintem arányaiban így is már most pontosabb, mintha a 4-tagú (felnőtt) családommal beszélgetnék, vagy akár kollégákkal ebédszünetben és pár év múlva ennyit sem fog tévedni, a fejlődés - vélhetően - nem áll meg.
Szóval kényszermagányos szitukra (lásd dugózás) kiváló.
De verset is szavalhat nekem futás, bicajozás közben a fülesbe, vagy tervezhetem vele a következő évi nyaralást, miközben monoton mozgok. Legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- ASUS routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen házat vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest