Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Sziasztok! Lehet hogy rossz topikba írok, ha igen, akkor igazítsatok útba...!
Ma vettem 2db 144 414 Magnat hangfalat! Örömöm addig tartott míg haza értem vele! Sajnos a dom egyikben sem szól! Gyorsan kiszedtem és szakadtak...(Visszavitelt kerülném, mert 200km)
MTABS 20GE 425N
Mivel tudnám ezt helyetesíteni?
Tudnátok ötletet adni?
Teljes átmérő 103mm
A dobozon a luk 51mm -
senior tag
válasz shalafi66 #814 üzenetére
Köszönöm szépen a megerősítést! Én is kb ezen a vonalon indultam el...
Találtam most ideiglenesen egy [ilyet] !
Amin biztos, hogy módosítanom kell az a mágnes mérete miatti kicsi luk....Azt mondjuk kimarom egy pillanat alatt!
Amitől kicsit tartok pl ez a hangváltó módosítás! Van valami ökölszabály? Ebben nem vagyok nagyon otthon, de természetesen az induktív és a kapacítív alkatrészeket meg tudom egymástól különböztetni... -
senior tag
-
senior tag
válasz shalafi66 #821 üzenetére
Igen! Hátrafelé ki lehet tólni az egészet!
De nem tudom, de nekem olyan mintha rosszúl lenne ez az egész hangváltó kalibrálva...A mélyeken is mintha át jönne a magas. A közép meg mintha túl széles lenne ...
Induktív tag nem szokott menetzárlatra menni?Nem lenne érdemes ezt a hangváltót megvenni bele?
Bár ezen mintha 4,7 lenne a kondi.
[link] -
senior tag
válasz shalafi66 #823 üzenetére
Megnéztem! Azt leszámítva hogy a középmagas nem polarításhelyesen van bekötve minden megegyezik!
Azt nem értem, hogy ott (de mind a két hangfalban) miért van felcserélve?! A hangsugárzónál a színnel jelzet (zöld csikos) megy a + sarokra, de a hangváltónál az a többi hangszoró negatívjával együtt megy a fekete tuskóra! A fehér - vezetékmeg megy az ellenállásra majd sorbakötött kondira, majd onnan a + tuskóra...[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz shalafi66 #833 üzenetére
Szia! Sziasztok!
Megjött a hangsugárzó!
Esetleg pár szóban el tudod nekem mondani mi a kettő között a lényeges különbség? Előnyők, hátrányok?
A bal oldali az új és a jobb oldali az eredeti...Ilyen kondit sikerült csak szereznem...
Ehhez a T20M magashoz nem lenne jobb az a 4,7mikros kondi ami gyárilag volt?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest