Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amazon Fire TV stick/box
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádyka
őstag
Sajnos nem hallottam 2x30cm-es méllyel szerelt vidiről.
Viszont a sonus c101-ről fogok képet kérni ismerősömtől, ugyanis egy db sincs róla a neten.Van még 1 sztorim.
Egykori szomszédom zenész volt, hegedűzött. Valamint el volt eresztve lével is. Mondta, hogy lessem meg a hifi-jét. Akkor láttam életemben először OKANO típusú tornyot, arany színűt. A hangfalak szerepét, egy hatalmas JBL felirattal ellátott Sonus C101 töltötte be. Azt mondta, hogy nem tetszett neki a hangja, ezért feltuningoltatta a "JBL"-eket. Kicserélték benne neki az összes hangszórót horror áron, és hallása szerint valamivel jobb lett.Utána világosítottam fel, hogy ez soha nem volt JBL. Rögtön magához nyúlt.
Mondom szerintem sem szól valami jól. Átjött hozzám, és meghallgatta sokkal olcsóbb hangfalaimat, és rosszul volt, hogy neki miért nem ilyen legalább. Erre áthoztuk a kamu JBL-eljeit, és nálam is szarabb hangzást produkáltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ASUS notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest