-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
LicskaiJ
aktív tag
válasz
vackor87 #2559 üzenetére
Szia!
Nekem is ugyan ez a problémám van.
Régebben router nélkül ment rendesen, bár akkor még lehet hogy XP alatt futott,
most meg semmi
Én először a routerre gondoltam, nyitottam is meg portokat, de egyenlőre semmi változás.
Megpróbálom majd még laptoppal is, meg az asztalira tezsek fel XP-t is.Ha találsz rá megoldást légyszi írd meg nekem is! Jöhet akár priviben is...
-
LicskaiJ
aktív tag
Sziasztok!
Szerettem volna feltelepíteni a régebben már használt Battlefield3 játékomat,
először az Origin-t telepítette, majd be kellett volna jelentkeznem, ami persze nem sikerült...
Először azt hittem, hogy elfelejtettem a jelszót, és kértem újat, de azzal sem sikerül bejelentkeznem
Mindig azt írja ki, hogy: "Az első bejelentkezés alkalmával rendelkezned kell internetkapcsolattal."
Az internet persze működik, és az Origin ügyfélszolgálatára is be tudtam jelentkezni.Mit lehet ilyen esetben tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Monitor hiba topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest