Hirdetés
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos fejegységek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
válasz
-szabi-
üzenetére
Jahh reagáltak, de valami értelmi fogyatékos válaszolgat, kb. kenhetem a hajamra. Nekem Epicesek a játékaim, de párhoz(SW játékok) kellett EA reg is, mert... mert 'mittom én minek, de kellett. Számláim is Eepicesek, nem tudom mit akar az EA, de ha így megy tovább, kénytelen leszek írni az Epic helpdesknek(is, hátha ott értelmesebb arcok vannak), náluk vettem a játékokat, ott van a transactions listán minden, order ID is, stb., meg mélben is megvan, szóval tudok mindent bizonyítani, csinálok egy másik EA accot és kössék össze azzal az Epic accomat és mostantól ott legyenek azok a bizonyos játékok, valahogy oldják meg. Érdekes, az Epic gamesnél nagyjából 1 perc volt a mailcím csere, na meg máshol is, kivéve itt a PH-n, na itt is a régire küld ellenörző kódot vagy mit. Szerencsére itt másik mélcím volt megadva, mondjuk az is megszűnt, de arra még időben tudtam reagálni. Aki ezt kitalálta... hát nem is tudom, de az biztos, hogy nem Mensa tag és a büdös életben nem is lesz az, de még közelébe sem kerül. Az a normális, hogy a régire csak visszavonó linket küldenek, hozzáteszem, hogy egyik módszerrel sem lehet 100%-ig biztosan megállapítani, hogy az adott fiók valódi tulajdonosa akar emailt cserélni, úgyhogy tök felesleges ilyen módon megnehezíteni a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Futás, futópályák
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sweet.tv - internetes TV
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Magisk
- Milyen notebookot vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Napelem
- Horgász topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Alza garancia 2027.02.27-ig
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Microsoft Xbox Series X 1TB Lemezes, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Keresünk dokkolókat
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest