Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
banhammer
veterán
Nem mennek az Origin szerverek?
Vagy mi a franc van itt?Kaptam egy ilyen levelet:
"Beállítottuk fiókodon az Origin belépési ellenőrzést.
Szia, xxxxx!
Szép munka! Úgy döntöttél, növeled Origin fiókod védelmét a belépési ellenőrzés bekapcsolásával.
Mostantól kérünk tőled egy további biztonsági kódot, amikor nem felismert eszközről jelentkezel be. Amikor ez történik, csak add meg az általunk e-mailben vagy telefonon küldött kódot, bármelyiket is választottad beállítás közben. Ha ősellenséged dematerializálta telefonos vagy e-mail fiókodat, a tartalékkóddal mindig bejelentkezhetsz. Itt bővebb tájékoztatást olvashatsz a tartalékkódokról.
Ha meggondolod magad biztonsági kódod kézhezvételének módjával kapcsolatban, menj a Biztonság fülre a Saját fiók oldalon, és szerkeszd a beállításokat.
Üdv,
Az Origin csapat"Majd egy ilyet:
"Szia nikita_152631!
Szeretnénk gondoskodni fiókadataid helyességéről és biztonságáról, ezért minden egyes alkalommal egyeztetünk veled, amikor valami megváltozik. 2015. február 9. 15:11:00 GMT időpontban az Origin fiókodhoz társított e-mail cím a következőre változott:
pisaarev2000@gmail.com.
Helyes ez az információ? Amennyiben igen, kérjük, lépj be a fenti címhez tartozó postafiókba, hogy megerősítsd a címváltoztatási szándékodat.
Ha ezt a változtatást nem te kezdeményezted, kérjük, ide kattintva állítsd vissza a régi e-mail címedet , majd cseréld le a jelszavadat. Ha további segítségre van szükséged, kérjük, vedd fel a kapcsolatot az Origin Támogatóközponttal.
Köszönettel,
Az Origin csapata"Valaki feltörte az Originem?
A levélcímemen (gmail) semmi gyanús tevékenységet nem láttam.
Az Originnen tegnap játszottam, beengedett, játszottam.
Másnál is van ilyen probléma vagy én szívtam egy nagyot ezzel?Az email címemre nem jön(nek) meg a jelszóváltoztatási kérelmek.
NEM a felhasználói nevem adtam meg hanem direkt az email címem amit bő 2 éve használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest