Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Ma, a facebookon böngészve megláttam egy posztot, amiben annyi állt, hogy origin keys. Rámentem, mondván, ha valami lájkold, hogy lásd stb oldal, akkor bezárom, ha nem az, akkor meg lehet, hogy szerencsém lesz.
Hát az utóbbi történt.
Megnyitottam az oldalt, és ott volt pár játék cím, és alatta a kulcsok.
Sikerült is beaktiválni az összeset, és elég jó játékokat sikerült megkaparintani (Dead Space 1,3, Mirrors Edge, Burnout Paradise, Red Alert 3 Uprising, Populous).
A kérdés pedig a következő:
Lehet nekem ebből bármiféle problémám? Akár jogi következmények stb? Mert ugye ha úgy nézzük, nem tudom, hogy ezek a kulcsok milyen forrásból származnak stb. Nem az elsődleges fiókomba aktiváltam ezeket, mert oda nem mertem. Nagyon nagy szerencsém volt, vagy még várjak még az örömmel egy kicsit?
Ha lehetnek következményei, akkor mik lehetnek azok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kés topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Makulátlan Dell14",core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,14"FullHd IPS,8.gen core i5(8x3,6Ghz)8-32GB/256-512GB,MAGYAR Vil.bill
- Megkímélt ÉRINTŐS Dell,14"FullHd IPS,core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- Alienware 17r4 olvass
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest