- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Ma, a facebookon böngészve megláttam egy posztot, amiben annyi állt, hogy origin keys. Rámentem, mondván, ha valami lájkold, hogy lásd stb oldal, akkor bezárom, ha nem az, akkor meg lehet, hogy szerencsém lesz.
Hát az utóbbi történt.
Megnyitottam az oldalt, és ott volt pár játék cím, és alatta a kulcsok.
Sikerült is beaktiválni az összeset, és elég jó játékokat sikerült megkaparintani (Dead Space 1,3, Mirrors Edge, Burnout Paradise, Red Alert 3 Uprising, Populous).
A kérdés pedig a következő:
Lehet nekem ebből bármiféle problémám? Akár jogi következmények stb? Mert ugye ha úgy nézzük, nem tudom, hogy ezek a kulcsok milyen forrásból származnak stb. Nem az elsődleges fiókomba aktiváltam ezeket, mert oda nem mertem. Nagyon nagy szerencsém volt, vagy még várjak még az örömmel egy kicsit?
Ha lehetnek következményei, akkor mik lehetnek azok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs