Hirdetés
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
csaba951
üzenetére
Szia!
Közben még járt az agyam.
Ha nem akar játszani, akkor minek az egész???

Bár a másik 3 játékot nem is néztem, időm sem volt rá, mert folyton kizártak. Ma mondjuk előre megbeszélten 24 órára.
Múlt hét csütörtökig minden rendben volt. Csak ÉN használtam a fiókomat.Fiam multizik egyedül, kemény huszonvalahány óránál tart, tehát nincs "agyonnyúzva" a multi. Ha a szám közben nagyott nőtt volna, akkor lehetne gyanakodni. de nem.Az idő terén nyerő vagyok.
BF3 előrendelve jött, tehát nekem már akkor fent volt a gépen, mikor még 2 nap hátra volt a szerverek indításáig...Közben:
danih: hát a születési dátumot is átállította, ezen nem tudok segíteni, vagy elhiszik nekem, vagy nem, bár én az ilyen helyeken a valódi adatokat adom meg, elvégre úgy véltem, egy legális helyen ez nem probléma...akár a személyimet is elkérhetik, pont nem érdekel már ez sem...Folytatás:
Bankkártya kizárva, kp-ban fizettem minden játékért. A legtöbb játék a CD Galaxis-tól jön, de befigyel a Supergamer-től, 576KByte-tól, Gameshop-tól is...mert erre akartam nevelni a fiamat...bár ez már kezd oldódni, mármint az elvek...
Ki a jogos tulaj?
Én. Más nem lehet.
Számlák itt vannak előttem, ha kérnék, ez a tuti. Meg a dobozos játékok, mindenféle kóddal, DLC-kel.
Ez nem lehet vita.
Ha kell, beviszem, csak nem tudom, hogy hova. De felőlem ki is jöhetnek hozzám, még kávét is készítek!
Csak nem értem, hogy minek reklamál abból az országból, chat-el a supporttal, mire ez az egész??? Még az jutott eszembe, és a jóhiszeműség vezérel most nagyon, hogy netalán az EA b@szta el, és kiadott két azonos kódú játékot??? Bár ezt nehezen tudom elképzelni...
Mindegy, reggel 9 előtt megkávézok, elszívom a szokásos kettő cigit hozzá, kitolom a kábelt
, és megy a telefon. Már szinte családtagként fognak üdvözölni...Csak most kérek majd egy tökös gyereket, ne egy Beácska próbálja megoldani a számára valószínűleg lehetetlen feladatot... Közben meg majd tovább filózok a legalitás vs. torrent témakörön, hogy talán van más oka is, nem csak a pénztelenség ennek a háborúnak...5 napja tart ez a kínlódás. Fáradok. Bár a Jóisten is megszusszant pindurkát a hatodik napon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

, és megy a telefon. Már szinte családtagként fognak üdvözölni...Csak most kérek majd egy tökös gyereket, ne egy Beácska próbálja megoldani a számára valószínűleg lehetetlen feladatot... Közben meg majd tovább filózok a legalitás vs. torrent témakörön, hogy talán van más oka is, nem csak a pénztelenség ennek a háborúnak...