Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dobcsi
tag
Sziasztok! Beruháztam egy ilyen készülékre, ha van valakinek ilyen egy kis eszmecserét folytathatnánk.Nem rossz kis gép, egyenlőre a wifit nem érem el rajta, pedig elvileg van jelem ott is ( a tabletem szerint)
-
Airon
csendes tag
válasz
Joseppe210
üzenetére

-
Joseppe210
tag
Ebben a témában az optibox "pók" készülékéről szeretnék foglalkozni. Jöhetnek a vele kapcsolatos tapasztalatok, észrevételek.
Átfogó tesztet olvashatunk róla. Én túl sokat már hozzátenni nem tudok. Majd a gyakorlat kihozza az emberből a dolgokat.
Gyártó honlapján megtalálhatjuk a csatornaszerkesztőt hozzá valamint a kezelési utasítást.
És ha mindenképpen pc vel szeretnénk sw-t frissíteni rajta akkor az upgradelő progit is.
Ha rosz sw-t sikerül feltenni akkor ASH hibát dob a készülék és akkor sem marad más megoldás mint rs232 keresztül hozzuk vissza a beltérinket.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest