Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
Mi a baj az skf.com-al?
Nekem látszólag minden OK. Bár menet közben kiírta, hogy nem támogatott a böngészőm, de aztán elmaszkíroztam
. Viszont nem értem, hogy 1-2 lapjának betöltésekor miért kérdez rá álladóan arra, hogy megjelenítse-e a flasht
Jah, és b8414.
[Szerkesztve] -
cousin333
addikt
-
cousin333
addikt
Másodikra is gyorsabb lesz...
Sok nagyon hasznos feature van benne, amit a 8.xx nem tud (pedig jó lenne), ezért én is egyre gyakrabban a 9-est használom. Ami viszont probléma, hogy ez nem végleges verzió, és ez néha meg is látszik rajta (pl. hiányzik egy scroll sáv, vagy nagyon gyorsak a smíley-k), emiatt nem váltottam még teljesen (meg azért, mert egyelőre nem akarom rábízni a levelezésemet.
Én már csak valami teljeskörű beállítás/levelezés/bookmark migrációt hiányolok, ami lehetővé teszi egy új verzió teljesen tiszta telepítését (értsd: nincs benne felesleges korábbi verziós file), megtartva a korábbi verziókban tárolt információkat és beállításokat, szükség esetén az új formátumba konvertálva azokat.. -
cousin333
addikt
Van (legalábbis konkrétan az Index esetén biztos). Nézd meg az Info panelt. Ott láthatod, hogy milyen címekről érkeztek a nem kívánt vendégek. 9pw2-nél egyszerűen megy a dolog, csak rákattintasz a block content... menüpont lenyomása után a tartalomra, majd edit... és kiigazítod a blokkolandó címeket, és már készen is vagy. 8.xx-nél kicsit macerásabb, használd az OperaAdFilter-t, illetve szerkeszd a filter.ini file-t (részletekért keress vissza a topicban).
Index esetén - többek között - a következő helyekről jönnek reklámok:
sher.index.hu
ad.adverticum.net
index.hu/ad
index.hu/assets/ad
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
Én a napokban telepítettem fel a Spamihilator nevű csodát. Sok tapasztalatom még nincs vele, de együttműködik az Operával és az Outlook-kal is. Nekem eddid bevált, eddig egy szemete eresztett át, de szerencsére tanítható a drága, szóval valszeg később komplexebb védelme lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest