Hirdetés
- Asztrofotózás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Steelmanus #19799 üzenetére
Igen, megérkezett, nálam már le is van frissítve.
-
F34R
nagyúr
válasz
Steelmanus #13727 üzenetére
levelezőbe is tudsz hírolvasókat olvasni az más kérdés hogy valamiért egy sem viszi 5 perc alá a frissítést.
nekem ilyen szempontból jobb volt az opera de már én sem használom.
-
válasz
Steelmanus #13727 üzenetére
Ha kijön a 11.50, akkor derül ki, hogy valóban így gondolták-e, vagy csak próbálkozás
-
válasz
Steelmanus #13725 üzenetére
A google readerben sem lehet törölni, csak olvasott állapotba rakni.
A google readert én úgy állítottam be, hogy csak az olvasottakat mutassa.
Lehet, az Opera is már így működik, így már nem hiba amit leírsz, hanem feature. -
dqdb
nagyúr
válasz
Steelmanus #12901 üzenetére
Nagyon nem kell olvasnod, szimplán szimbolikus link mappákra, innen töltsd le a létrehozásához a junction.exe-t. Mostanában már meg sem próbálom meggyőzni a programokat, hogy ne a C: meghajtóra települjenek/mentsék az adataikat, hanem hagyom az egészet alapbeállításon, és telepítés után a kritikus adatmappákat átlinkelem egy másik partícióra. Logikailag mindkét helyen látszik az adat, de fizikailag csak egy helyen van:
2011.03.25. 19:02 <DIR> Opera
2011.03.23. 23:19 <JUNCTION> Opera Banking [\??\C:\Program Files (x86)\Opera]
2010.03.08. 14:45 <JUNCTION> Opera Test [\??\C:\Program Files (x86)\Opera] -
dqdb
nagyúr
válasz
Steelmanus #12898 üzenetére
Az snapshot, nem béta, így arra nem fog automatikusan frissíteni. Ha másik mappába telepíted fel, akkor újra profilod lesz, ha felülírod a korábbit, akkor marad a profilod.
Én amúgy úgy oldottam meg a több profilt, hogy egyetlen telepített mappára mutat több junction, így elég egyetlen Opera példányt frissíteni, és frissül az összes, de mégis van több profilom.
-
fatal`
titán
válasz
Steelmanus #12898 üzenetére
Az nem működik rendesen. Egyébként simán feltelepítheted, külön profillal indul. Ha ez zavar átmásolod a profilod a béta profiljába.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Steelmanus #10878 üzenetére
Ha a "Classic" típusú telepítővel rakod fel először, akkor abban be lehet állítani, hogy csak egyetlen profil legyen. Ezt meg automatikusan a telepítési könyvtárban hozza létre.
Utána egyből rá lehet tenni nemzetközi nyelves verziót a magyar nyelv miatt.
Amúgy régebben írták, hogy a magyar nyelvi fájlt külön is le lehet szedni, de most nem otthonról vagyok így nem tudom megnézni a könyvjelzők közé bementettem-é.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Steelmanus #10873 üzenetére
Temp / cache mappa alapértelmezetten át van irányítva, ugyanis egyetlen profilra van beállítva az Opera. Emiatt ezeket az Opera telepítési könyvtárában hozza létre a profil könyvtárral egyetemben. Ezzel ki is van lőve a win bazi hosszú sok alkönyvtáras tárolgatós hülyesége. Minden egy helyen megtalálható nem kell utána kutakodni hol a fenében is lehet.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Steelmanus #10870 üzenetére
Én a C meghajtót meghagytam a Win7-nek. A D partíciót pedig felhasználói programoknak szántam (tömörítő, képnéző, takarító progi, playerek, stb..) és erre a partícióra lett telepítve a gyökérbe az Opera egy (mily meglepő) Opera nevezetű könyvtárba. Ezen partíció nem volt UAC védelem alatt. Azóta megszűnt mindennemű általad említett probléma. Mondjukmost már ugye UAC sincs bekapcsolva, mivel a közel 4 hónapos tesztidőszak alatt csak olyan esetekben jelzett amikor én kívántam valamilyen rendszergazdai jogosultsági igényű ténykedést végezni.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Steelmanus #10867 üzenetére
Ha a w7 x64-nél az UAC nincs kikapcsolva és alapértelmezett helyre van telepítve az Opera, akkor a jogosultságok miatt kettő darab profil lesz használva. Az egyik mikor rendszergazdai jog nélkül lett indítva és egy mikor rendszergazdai joggal. Nagy a valószínűsége, hogy ez okozza nálad a problémát.
Én megkerültem azzal, hogy olyan helyre telepítettem magát az Opera-t, amely nem volt UAC felügyelet alatt. Mondjuk azóta az UAC is kikapcsolásra került, de emiatt már nem pakoltam vissza, maradt az Opera már ott.
-
Penge_4
veterán
válasz
Steelmanus #10518 üzenetére
A hardveres gyorsítás viszont csak DX10-es videókártyákkal működik. Az én "ősrégi" 7600GT-mmel sem. Bezzeg az Opera-féle HW-VEGA fog működni vele, bár ez nem is meglepő, hiszem az Operának nincs profitja belőle, ellenben az Nvidiával ha kezet fog az Adobe-bal.
Az MS a saját mocskát fogja nyomatni, vagy amiből profitot remél, a tipikus meg.... az anyját is 2 dollárért mentalitású cég, ezt az idők folyamán sajnos nem sikerült kinőnie.
A Google szintén tetű, viszont kiszámíthatatlan és eddig is jól profitált az open source-ból és a "don't be evil" szlogenből, szóval ki tudja. Talán tényleg megnyitja a VP8-at és újra visszaszerzi régi "messiás" statuszát.
Ebben az egyben lehet bízni, különben a HTML5 az életben nem terjed el. Iletve ha igen, akkor is maximum a nevében lesz nyílt, mert belül HTML5-be ágyazott SWF fájlok, Silverlight és HTML5 videó mögött lévő licenszelt H.264 lesz és újra ismételjük a történelmet.
-
Clemi
veterán
válasz
Steelmanus #10513 üzenetére
Pedig szerintem erdemes feltenni a flashplayer10_1_rc4_plugin_050510 mert eppenhogy javitottak benne sok hibat. En HD ben nezem a kedvenc flashtesztelomet es siman viszi az Opera 10.54.3386 W7_32 alatt.
Nálam is 10.54.3386 de W7x64, és megy a Youtube flash video, csak tényleg meg kell mozdítani az egér görgőt, hogy azonnal legyen kép is. Egyébként ez a hiba csak aYoutube oldalon van, pl a Videa.hu oldalon azonnal van kép is, úgyhogy nem hinném, hogy flashplayer hiba. Ja és persze az IE-ben és az FF-ben sincs gond.
-
Penge_4
veterán
válasz
Steelmanus #10453 üzenetére
Igen, de így nem kerül ki az oldalsávra, nem tudsz menteni feedeket, visszavonni sem tudod, ha véletlenül törlöd és nehézkesebb a kezelése. Bár attól függ ki mit szokott meg. Én például hülyét kapnék a Live Bookmarks típusú megoldástól, más meg pont azt szereti.
-
19870820
senior tag
válasz
Steelmanus #10446 üzenetére
Ez már nem új mert 2napos,szóval nem is illik az új opera build-hez.
Egyébként nem tudsz valami infót mikor adják már ki a végleges 10.1-es Flash-t?
Már lassan fél éve csinálják de mégis csak az RC4nél tartanak. -
fatal`
titán
válasz
Steelmanus #10327 üzenetére
Nálam jó.
-
dqdb
nagyúr
válasz
Operával, de az oldalon véletlenül 110%-os nagyítás volt bekapcsolva, így nem volt vele probléma, cserébe egyik sorban a szöveg vége maradt le (ami nem tűnt fel eddig). 100%-on nálam is bugos ez a sor.
-
Penge_4
veterán
válasz
Az új PH portál kicsit bugos Operával. Használd az illeszkedést (Ctrl+F11), vagy válts át másik kezdőportálra.
-
Penge_4
veterán
válasz
Az új PH portál kicsit bugos Operával. Használd az illeszkedést (Ctrl+F11), vagy válts át másik kezdőportálra.
-
dqdb
nagyúr
válasz
Steelmanus #10322 üzenetére
Igen, de ne tévesszen meg, hogy belül a 3381-es build is 10.53-nak hívja magát. A biztonsági hiba javítása miatt gyorsan kiadott 10.53 következtében ennek a verziószáma nem frissült, csak a buildszáma (3374-es build a 10.53).
-
dqdb
nagyúr
válasz
Steelmanus #10320 üzenetére
Mert engedélyezve van benne a Unite. Nyomj egy Mégse gombot, aztán tiltsd le a Unite-ot, amint elindult.
-
yolan
őstag
válasz
Steelmanus #10308 üzenetére
Megtettem. Ugyan úgy csinálja.
-
Dictator^
veterán
válasz
Steelmanus #10286 üzenetére
nagyon nem... ötlet? nem találom a nyelvi beállításokat.
basszus , megvan.. manage accountál, teljesen bal lent volt.. mostmár szuper.
-
dqdb
nagyúr
válasz
Steelmanus #10251 üzenetére
Olyan, mintha lemaradt volna a szerver által visszaadott válaszból a content type (ez adja meg a visszaadott adat típusát, tipikus példái: text/html, application/octet-stream, text/pdf), és az Opera rosszul mérte fel (bináris fájl helyett szövegesnek találta).
-
19870820
senior tag
válasz
Steelmanus #10251 üzenetére
Ha gondolod megadhatnád ezt a linket ahonnan szedted.Kiváncsi vagyok nálam produkál-e ilyet amit írtál.Igazából nálam még egy letöltésnél se csinált ilyet.
-
19870820
senior tag
válasz
Steelmanus #10249 üzenetére
Nálam a leírtakból egy se jött elő,de oda is van írva hogy átlagos(nem direkt hibakeresésnél)használatnál ezek nagyrésze nem jön elő.
Már frissitettem 10.52re. -
Clemi
veterán
válasz
Steelmanus #10132 üzenetére
Ha a hirdetést megnyitom, és a legnagyobb képre kattintok, akkor végig tudom nézni az összes képet, de ha az alatta lévő valamelyik kicsire egyből, akkor tényleg bezárja magát nekem is.
-
LLKobe
veterán
válasz
Steelmanus #10058 üzenetére
Naja, csak én feltettem a 3353-at és azóta nem megy a youtube. Visszatettem a 3347-et, de nem javult meg.
-
Penge_4
veterán
válasz
Steelmanus #9132 üzenetére
-
Penge_4
veterán
válasz
Steelmanus #9125 üzenetére
Igen be szokott. Ha nagyon zavar C:\Users\USERNAME\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\User Pinned\TaskBar
Az elérési útvonal végére odaszerkeszted (idézőjelek nélkül): "/notrayicon"
-
pethYeti
addikt
válasz
Steelmanus #9125 üzenetére
Legjobb lenne kikapcsolni, csak nem tudom lehet-e.
-
cousin333
addikt
válasz
Steelmanus #7674 üzenetére
Így van. Amit ott látsz tulajdonképpen egy speciális könyvjelző, aminek van egy olyan paramétere, hogy a személyes sávon is látszódjon.
-
cousin333
addikt
válasz
Steelmanus #7667 üzenetére
A 9.6-ban került bele, Görgetésjelölőnek hívják, és arra szolgál, hogy megmutassa, a görgetés előtt hol állt a lap széle (ha egy képernyőnyinél kevesebbet görgettél). Viszont sajnos szaggat tőle a görgetés is. Alapértelmezésben ki van kapcsolva, valahogy sikerült aktiválni
Ctrl+F12, Haladó, Böngészés, Görgetésjelölő megjelenítése
-
h_143570
addikt
válasz
Steelmanus #7667 üzenetére
Ez is egy uj feature. A menubol is kikapcsolhato, de en az angol valtozatot hasznalom szoval. Nyisd meg a kovetekzo "oldalt"
opera:config#UserPrefs|EnableScrollMarker
ezt allitsd 0 ra, ami az alpertelmezes lenne majd sava gomb. -
h_143570
addikt
válasz
Steelmanus #7663 üzenetére
Jogos, elfelejtettem emliteni, hogy szinte az osszes eszkozsavra csak a Shiftel eggyut lehet elemeket pakolni.
-
cousin333
addikt
válasz
Steelmanus #7657 üzenetére
"eddig csak annyi vilagos hogy fajlmgeosztasra hasznalhato"
Arra is. De a lényege, hogy az Opera szerverként funkcionál. Például lehet feltöltő vagy éppen zene stream-elő szolgáltatást indítani, esetleg egy chat-et. Vagy mondjuk írhatsz nekem üzenetet a hűtőre is.
ui: nem biztos, hogy a gép előtt vagyok, szóval lehet, hogy nem válaszolok...
-
h_143570
addikt
válasz
Steelmanus #7657 üzenetére
Nezet / Eszkoztarak / Szemelyes sav.
Ha jol emelkszem meg a magyar forditasra.
-
h_143570
addikt
válasz
Steelmanus #5461 üzenetére
Egy PNG dekodolasi hiba, vagy a szerver szurta el vagy az opera. Ha kimasolod a "image/png " utani resztkihagyva a "PNG" elotti nem megjelenitheto karaktert egy filebe es megtudod nyitni egy file nezoben akkor opera hiba kulonben a szerver szurta el.
Rendszerint egy lap ujratoltes mind2 esetben el szokta tuntetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 PCi-e videokártya 2xDP, 1xDVI
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 1TBSSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest