Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
Penge_4 #12956 üzenetére
Ha csak nem módosította a billentyűparancsokat, illetve nem a 9.2x kompatibilist használja (vagy mindkettő, mint én ), mert utóbbit elfelejtették frissíteni.
A 9.2x kompatibilis is tartalmazza, mert én is azt használom, azonban a módosítás tényleg okozhatott ilyen hatást.Mi a helyzet azzal a userJS-sel, amit még korábban mondtál, mikor a PH-s billentyűparancsosat írtad, hogy tervezel egy globális megoldást is, ami bizonyos billentyűparancsokra BBCode-os formázásokat tesz a kijelölt szöveg elejére és végére (és nem csak a PH-n működik, hanem minden szövegdobozban)?
Szerinted?Már nem is emlékszem, hogy valaha ilyet írtam. Tessék időnként figyelmeztetni, és előbb-utóbb lesz. A PH-s scriptet múlt hétvégén sikerült olyan formára hozni, hogy minden böngészőn egyformán megy, és csak egy minimális Chrome miatti gányolástól eltekintve nincsen benne böngészőfüggő kód.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Windows 11
- Ukrajnai háború
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Fűnyíró topik
- BestBuy ruhás topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest