- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- VR topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
válasz
vadkörte #8563 üzenetére
az a köze, hogy u.a. csináltam mint anno a 3-assal. Mellé instaláltam az ubuntut (csak úgy mindenesetre, ha netán elromik vlmi gép és be kéne fogni a NAS-t helyette pl. ) GPARTED-el lecsökkentettem a particiót.
1 gond ami lehetett, hogy közös SWAP-ot állítottam mind2 linuxnak... erre az OMV4 bekakált (az omv3 anno nem). Ezért gondoltam kikerülöm az ubi-t és rárakom DEBIAN-ra.... de egy percig sem gondoltam volna, hogy ekkora fejfájást fog okozni... semmi sem úgy működik rajta mint "normális" linuxokon... és mindennel csak szopok... de még ma bepróbálkozom.... aztán vagy újra gyalulok vagy nem.Lovi27: az elején nem változtattam, a grubba meg hozzáadta magát az UBI, ennyi történt, ettől semelyik másik linux nem szarik be (mostmár tudom hogy esetleg a debian kivételével még az OMV-n kívül ugye
).
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Jövedelem
- Robogó, kismotor
- PlayStation 5
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged