Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Logitech z-5450 digital 5.1 speker system
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Male
nagyúr
Nem lehet, hogy a CAD telepítésekor felismerte a kártyát, és az arra optimalizált renderelő részt rakott fel magának. Lehet, hogy teljesen hülyeség amit írtam, mert én CAD-et utoljára egy 75 MHz-es gépen használtam utoljára, ami akkor viszonylag jónak számított. A Lightwave-ben viszont volt ilyen (ez alapján jött ez az ötletem). Volt egy saját OpenGL32.dll fileja, amit ha lecseréltem a videokártya driverében levő változatra, akkor sokat gyorsult a progi (valahogy úgy, mint a Riva128-as korszakban, amikor a winben levö OpenGL32.dll-t kellet lecserélni ahhoz, hogy legyen OpenGL gyorsítás).
Aktív témák
Aktív témák
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Gyúrósok ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali játékos kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Formula-1
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- iPhone topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- 24.5" MSI PRO MP251W E2
- Lenovo Legion Y27h-30 - 10bit / 27" / 2k / 165Hz / USB-C 75W PD / DP1.4 / HDMI2.0 / USB-A / GARIS
- AlzaPower LML-120 Monitor Light Bar 5W, 51cm, fekete
- Acer Nitro KG272UG 2K / IPS / 120hz (080)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- HP omen 17-w131ng bontva
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest