- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
Az OBS-NDI tud ilyet.
Illetve nemreg lett atnevezve DistroAV-ra, mert az OBS megkert minden plugin fejlesztot, hogy "OBS" ne legyen a pluginok neveben.A streamelos OBS gepen egy NDI source kell, a laptoprol pedig egy NDI output a kamera kepevel. Utobbit meg tudod csinalni OBS-sel ugyanezzel a pluginnal NDI Outputkent beallitva vagy lehet csak magat az NDI-t is telepiteni OBS nelkul.
En ezt a tutorialt neztem anno. Itt pont forditva van, mert a laptoprol streamel es a PC-rol viszi at a kepet meg a hangot NDI-jal, de a koncepcio ugyanaz.
-
-Rolika-
senior tag
Amikor a tv az aktív, akkor nincs szükségem OBS-re, az csak a 3 monitoros setupnál kell. Viszont kell egy program, amivel tudok váltani a tv és a 3 monitor között. Ugye amikor aktív a tv, akkor ki van kapcsolva windowsban a 3 monitor. Ha a 3 monitor az aktív, akkor a tv inaktív. Ezt winben nem tudok róla, hogy meg lehetne oldani egy billentyű kombóval.
-
biker
nagyúr
Nyomtam pár tesztet, a 29.x több erőforrást fogyaszt mint a 30.0, eddig szerintem nem tűnt fel, mert autostarton van az obs, és mindig ment, most hogy kikapcsolgatom mert ha nem állítom le, akkor restartkor jön a hiba, tűnt fel, de már a 30-as verziónál.
És mindegy, hogy rögzít, streamel, vagy csak fut a háttérben, ugyanannyi erőforrást fogyaszt, kb 10-12% fps csökkenést okoz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest