- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- A Razer új irányba nyitott a mechanikus billentyűzetek piacán
- Streaming vs kábeltévé: feldarabolják a Warner Bros Discoveryt
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Tikakukac #99224 üzenetére
"Hdd tudjam már, ha egyszer utaztam benne, hogy pl. mekkora a belseje pls."
Senkit sem érdekel a belseje, azt ő is megtudja állapítani. A kérdező a motorról kérdezett, föltett egy kérdést turbócső problémával kapcsolatban, hogy a 2014-es insigniáknál is fennállnak e. Te erre adtál egy egysoros választ (szar az autó), ami nem válaszolta meg a kérdést. Mi ez ha nem pufogtatás?"nyelvtanozgatunk, holott azt kéne itt pörgetni ezerrel, hogy miért is kéne venni ilyen autót"
Ez nem nyelvtanozgatás. Ez helyreigazítás, mivel minden tapasztalat/információ nélkül rossz irányba tereled a kérdezőt. Olyanban is okoskodsz, aminek nem néztél utána, amihez nem értesz, de tanácsot adsz."Látod, már azt is tudod mit olvasok. Csoda ez a PH..."
Kértem, hogy linkeld ide a tapasztalataidat, amiket elvileg leírtál. Ezt nem tetted meg (mivel nincs). Kiderült, hogy semmilyen tapasztalod, infód nincs az adott motorról, de nagyon a kocsiról sem, főleg a faceliftesről, amiről a kérdés szólt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Disney+
- Yettel topik
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged