- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano #28309 üzenetére
Egyébként még annyit ahhoz, hogy nem akarlak meggyőzni hogy jobb az F, hogy nekem is jobban tetszik a G.
Tömege pedig szintén "jobb" mint az F-é, mert a nagyobb tömeg célja a biztonság, stabilitás - vagyis itt a rosszabb érték a jobbJátszós gép: megint csak igazad van egy szinten, de erre is azt mondom, több, ha elmondod a véleményed, de segítesz az adott keretből a legjobbat kihozni, mithogy közlöd hogy nem lehet, és kész
Hidd el, nagyon sokak igen jót tudnak játszani ezen a kategórián is, ez is nagy élményt tud okozni.
Én pl. azt mondom, nem érdekel hogy milyen részletes a levélen a szitakötő szárnya, miközben az ellenség seggét kell szétlőni
Vagyis nem vagyunk egyformák, jó nekem az F is meg az olcsóbb gép is, és nem azért mert nem tudom hogy jobb lenne egy H vagy egy 150 ezres gép, hanem mert vannak fontosabb szempontok is mint a maximális élmény, konkrétan, a piszkos anyagiak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- GTA V
- ZIDOO médialejátszók
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest