- Házimozi belépő szinten
- SONY LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
válasz
VR6-Fan #10053 üzenetére
Ezekkel tisztában vagyok, én is kísérletezgettem, még a legegyszerűbb direktszűrő felhelyezésénél is észrevehető a tanulási folyamat...de...a de-ről a végén.
Picit megint kiforgattad: "de attól hogy magasabb oktán számú bengát tankolsz, nem fogsz lambda 0,9 alá menni, a befecskendezett mennyiséghez semmi köze az oktán számnak, abba a légtömegmérő meg, ha van a lamdaszond(ák) szólnak bele leginkább."
Nem is mondtam ilyet, én nem a benzin oktánszám témával kapcsolatban hoztam fel a szegény keveréket, hanem csak hőterhelésre mondtam példát...konkrétan, hogy egy ilyen dolog által okozott kismértékű melegedés sem jó hosszútávon. Ne képzeld bele, amit nem írtam, még ha késő van akkor se
De: Viszont tartom a véleményt, hogy a nagyobb oktánszámú benzin nem jobb semmivel hétköznapi körülmények között egy tök átlagos autóba (a hangsúly az átlagoson van)...de nem akarok vitázni, mert tök felesleges és végeláthatatlan plusz nincs kedvem magyarázni sem, aki kíváncsi rá az utánajár. Magam is megtettem, pár cikket már olvastam ebben a témában, amit nem fórumozók lapátoltak össze...na én azoknak hiszek inkább
Legyen itt vége
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Jövedelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SONY LCD és LED TV-k
- Windows 10
- Futás, futópályák
- Nyaralás topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest