Hirdetés
- Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt

- 

PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

baratb94
újonc
válasz

stampedli

üzenetére
						Hali! Nagyon koszonom a gyors valaszt! Most, melo utan meg is csinaltam, sikerult is! a cmd- os ablakkal sikerult, az opendott flasher progi nem munkalkodott, valami adb fajlt hianyolt. . a command ablak driverek telepitese utan egybol, eleg gyorsan csinalta a dolgat! utanna.boot ido is max ket perc volt! (a 4.9GB os particiot tettem).
a lenyeg: Orok hala mindenkinek aki dolgozott es agyalt ezen!!
BaratB - 

RoundRobin
aktív tag
válasz

stampedli

üzenetére
						Nézd. Én azt szerettem volna kideríteni, hogy miért van félreparticionálva a tablet az ujraparticionálás után. Miért mutat hibát a dmesg.log. Beraktam ide a vonatkozó log tartalmat, erre az volt a reakció keeepver vagy ki a bánat részéről, hogy a hiba nem hiba, mindez gunyorossan, provokatív hangnemben.
Én olvastam a hsz-eit, mással is kikezdett (pl. Tiki) és ott is hülyeséget halmozott hülyeségre. Egy darabig ezt eltűröm, kivált ha nem én vagyok a szenvedő alany, de egy pont után mégis csak úgy láttam jobbnak, hogy tiszta víz kerüljön a pohárba, ha másért nem, hát azért, hogy a később ide érkezők a valós információkat olvashassák, ne egy öntelt, buta ember, vagy mondjuk azt, félművelt ember zagyvaságait. Mert azt fogják hinni, hogy az a valóság, az az igaz.
Egy szakmai tárgyú topikban ne az legyen a hangadó, aki olyanokat mond, ami képtelenség. Keepver számára mindenki hülye rajta kívül, senki nem tud se forrasztani, se github-ot kezelni, se egyebet, ami számítástechnika. Azért legyen már valaki, aki megmondja neki, hogy illene tükörbe néznie.
Én felvállalom a szakmai vitát, mert engem nem tud megmajmolni az innen-onnan összeszedett félműveltségével, a hangzatos semmitmondásával.
Nekem sem teszik ez, de nem akarom, hogy az ő sületlenségei maradjanak vissza a későbbi olvasók számára. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - További aktív témák...

- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
 - iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
 - Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
 - DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
 - "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok

- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
 - MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
 - Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest