Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GyureX
tag
válasz
philips20
üzenetére
Mivel en is igy jartam elsore, leirom, hogy siekrult rendbe hozni.
Elsore a script szerint hianyzott a particios tabla, utana lett feher usb. Flash tool fel, innen a romot betoltve a flash elment 68%-ig, de lett droidboot. Akkor a scriptet megint lefuttatva vegig ment egy hibaval, de a tablet elindult, viszont nem volt jo az aksikijelzes. Feldobtam ezeket memoriakartyara, kartya a tabban, cwm a launcher-rel betoltve. Ez alapjan formaztam a systemet, meg visszairtam a ket file-t. Majd droidboot-bol harmadjara hiba nelkul vegigment a particionalas, es lett egy szuper tabom.

Lehet, a veget egyszerubben is meg lehetett volna oldani, de hiba nelkul akartam, hogy lefusson a script.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Video digitalizálás
- Macska topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztalos klub
- Mobil flották
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Apple iPad 10. generáció 64GB Wi-Fi Pink
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Xbox one X konzol 1Tb
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest