- HTPC (házimozi PC) topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GyureX
tag
válasz
philips20 #2301 üzenetére
Mivel en is igy jartam elsore, leirom, hogy siekrult rendbe hozni.
Elsore a script szerint hianyzott a particios tabla, utana lett feher usb. Flash tool fel, innen a romot betoltve a flash elment 68%-ig, de lett droidboot. Akkor a scriptet megint lefuttatva vegig ment egy hibaval, de a tablet elindult, viszont nem volt jo az aksikijelzes. Feldobtam ezeket memoriakartyara, kartya a tabban, cwm a launcher-rel betoltve. Ez alapjan formaztam a systemet, meg visszairtam a ket file-t. Majd droidboot-bol harmadjara hiba nelkul vegigment a particionalas, es lett egy szuper tabom.
Lehet, a veget egyszerubben is meg lehetett volna oldani, de hiba nelkul akartam, hogy lefusson a script.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad Pro 3.gen 11" WiFi / 128GB / Silver (237)
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest