Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Soma77_
tag
Nem, Abel egy olyan ROM-ból indult ki, amelyik nem volt frissítve (nincs rajta egyik update sem), viszont root-olt. Az én update-elt és root-olt tabom image-eivel van vegyítve (hibrid). Mivel update nélküli, észreveszi, hogy frissíteni kell, ezért nyafog mindenkinek. Majd ha az ember ráküldi az update-et, lefuttatni már nem tudja, mert már a patch-elt droidboot van fent, ami az enyém -- és dob egy marha nagy hibát - elhasal a patch check-en.
Ezt az anomáliát úgy lehetett javítani, hogy mindegyik állapothoz a saját állapotához tartozó image-eket (droidboot, stb.) kell adni. Most már ilyen gond nincs.
------------------------------
Éppen Tesco-s Stock-ot próbálok csinálni, de a system.img-vel meggyűlt a bajom...(USB ikon-t dob, mert úgy látom, nem jó benne az android-os mount-point...)
Abel módszerét [link] csinálom Ubuntu virtuális gépen, és feltünt egy alapvető különbség. Bal oldali az enyém, jobb az Abel-é. Valamiért bekerült az image-be az alapból mount-olt VBOX-os shared_folder. WTF?
Linux Guruk, mit csinálok rosszul?
Keeperv85 módszerét [link] meg nem tudom megcsinálni, mert az ubuntu reklamál, hogy a make_ext4fs android support nélkül lett fordítva...wazz.
Pedig itt ha jól látom, itt megadható az android-os mounting point ("system")
Any ideas?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- Eladó iPad 10.9 (2022)
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest