Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• _Soma77_

tag

válasz tiki #1687 üzenetére

Nem, Abel egy olyan ROM-ból indult ki, amelyik nem volt frissítve (nincs rajta egyik update sem), viszont root-olt. Az én update-elt és root-olt tabom image-eivel van vegyítve (hibrid). Mivel update nélküli, észreveszi, hogy frissíteni kell, ezért nyafog mindenkinek. Majd ha az ember ráküldi az update-et, lefuttatni már nem tudja, mert már a patch-elt droidboot van fent, ami az enyém -- és dob egy marha nagy hibát - elhasal a patch check-en.

Ezt az anomáliát úgy lehetett javítani, hogy mindegyik állapothoz a saját állapotához tartozó image-eket (droidboot, stb.) kell adni. Most már ilyen gond nincs. :D

------------------------------

Éppen Tesco-s Stock-ot próbálok csinálni, de a system.img-vel meggyűlt a bajom...(USB ikon-t dob, mert úgy látom, nem jó benne az android-os mount-point...)

Abel módszerét [link] csinálom Ubuntu virtuális gépen, és feltünt egy alapvető különbség. Bal oldali az enyém, jobb az Abel-é. Valamiért bekerült az image-be az alapból mount-olt VBOX-os shared_folder. WTF? :Y

Linux Guruk, mit csinálok rosszul? :F

Keeperv85 módszerét [link] meg nem tudom megcsinálni, mert az ubuntu reklamál, hogy a make_ext4fs android support nélkül lett fordítva...wazz. :((( Pedig itt ha jól látom, itt megadható az android-os mounting point ("system")

Any ideas?

Új hozzászólás Aktív témák